Chery otomobilde yeni kolaylıklar

Chery otomobilde yeni kolaylıklar

Yüksek kalitesi ve zengin donanımı yanı sıra fiyatlarının cazip olması Chery otomobillere ilgiyi artırıyor. Araçlara olan ilginin yüksek olduğunu belirten Uyararslan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Uyararslan, Satışına başladığımız Chery otomobillere

Servis hizmeti alt yapısını güçlendirdik. Yedek parça temininde bir sorunumuz yok ve olmayacak” dedi
Çinli otomobil markası Chery’nin çok güçlü bir altyapısı olduğunu belirten Uyararslan, “Otomotivde kalitesini kanıtlamamış markaya Çin hükümeti zaten izin vermiyor. Üretimden sonra bir kez daha kalite kontrol yapılıyor. O yapıldıktan sonra ancak ihracat izni veriliyor. Ayrıca İngiltere, Hollanda ve Almanya'da bu araçların tüm güvenlik testleri yapılıyor. Tüm bunlardan geçtikten sonra Türkiye'ye ithalat izni alınabiliyor. Şu anda gelen araçlar standartlara tamamen uygun. Yoksa zaten Avrupa'nın denetiminden geçemezdi. Otomotivi oyuncakla veya diğerleri ile karıştırmamak lazım. Bakın dünya piyasasında devlerin arasında girmek kolay değil. Bu da Çin'deki en büyük fabrikalardan bir tanesi. Fabrikanın sahibi Çin devleti. Chery'nin Ar-Ge'si çok kuvvetli, dizaynını da İtalyan firmalarına yaptırıyor. Ayrıca fabrikanın tüm makina parkı Almanya'dan gelmiş. Motor üretiminde de çok iddialılar. Şu anda Fiat'a motor satıyorlar. 100 bin adetlik bir sevkıyatları var. Araçlarımızın 3 yıl 100 bin kilometre garantisi var” diye konuştu.
BANKASIZ-KREDİSİZ CHERY SATIŞLARI
Sıfır kilometre otomobil almak isteyip alamayanlara Chery’de büyük bir fırsat olduğunu belirten Adnan Uyararslan, ”Fiyatı zaten cazip olan araçlarımızın satışında artık müşterilerimizi banka ve kredi işlemleri yapmadan da araç sahibi yapmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden Chery Alia Lusso modelinde peşin fiyatına taksitle araç satışına başladık. Zengin bir donanıma sahip Chery Alia modelini ister beş ister 10 taksit ile alma imkanını müşterilerimize sunuyoruz. Kampanya yoğun ilgi gösteren otomobilseverlere teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Chery araçlar 5 bin TL peşinat ve 5 ay 4 bin beşyüz TL taksitle veya 5 bin TL peşinat 10 ay 2 bin 500 TL taksitle satılıyor. Chery’nin sedan modeli Alia C segmentinde yer alan ve 1600 cc motor gücüne sahip, 107 beygir güç üretiyor. Sadece benzinli seçeneği ile ithal edilen araç 180 km son hıza ulaşabiliyor. Yakıt tüketimi ise 100 kilometrede 6 litre. Otomatik klima, ABS-EBD, Elektrikli sunroof,hava yastıkları, immobilizer, deri döşeme gibi birçok donanımla satılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.