Çevik Bir'in sağ kolu AK Partili mason milletvekili kim?

Çevik Bir'in sağ kolu AK Partili mason milletvekili kim?

28 Şubat döneminde Genelkurmay Başkanı Çevik Bir'in sağ kolu olan ve şimdi ise AK Parti milletvekili o mason kim? İşte şok detaylar.

28 Şubat darbesinin 1 numaralı mağduru Milli Görüş'ün yayın organı olan gazete, bugün manşetten şok bir soru sordu: O MASON KİM?

Haberde "28 Şubat döneminde Genelkurmay Başkanı Çevik Bir'in sağ kolu olan ve şimdi ise AK Parti milletvekili o mason kim? " denildi. 

Çevik Bir'in avukatı olan mason AK Partili vekil kim? 

Milli'nin haberi şöyle:

Amerikan Hariciyesinin 12. katında Alen Makovsky ve ekibince planlandıktan sonra Türkiye’de cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti olan ve her alanda milli şahlanışı başlatan 54. Erbakan Hükümeti’ni durdurmak ve iktidardan düşürmek için uygulamaya konan “post-modern” darbenin her yıl yeni bir bilinmeyeni daha ortaya çıkıyor. 28 Şubat’ın 19. senesinde bu kez 28 Şubat’ı planlayan mason yapılanmasından bir üyenin, iktidar partisi Adalet ve Kalkınma Partisi’nden milletvekili seçilmesi konuşuluyor…

Bir not...

64. Davutoğlu Hükümeti’nin geçtiğimiz Kasım ayında kurulduğu günlerde, iktidara çok yakın bir gazetede, “Bakan olmak isteyen bir mason milletvekili” de gündeme getirilmiş ancak daha sonra ÜSTÜ ÖRTÜLMÜŞTÜ...

Türkeş’in danışmanlığını yapıyor, gezilere katılıyor

Yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi, Güneydoğu’daki operasyonlar, Ankara’da patlayan bombalar ve 3 milyon Suriyeli mülteci tartışmaları yaşayan Ankara bugünlerde bambaşka bir iddiayı konuşuyor. Soru şu: “Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası üyesi iktidar partisi milletvekili o mason kim?” Söz konusu vekilin, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’e de hukuki danışmanlık yaptığı ve bazı gezilerine katıldığı da biliniyor.

Konuşulan isim sıradan bir isim değil. O isimin, 28 Şubat’ın Paşası Çevik Bir’in sağ kolu ve avukatı olması dikkatleri bu milletvekilinin üzerine çekiyor. Öyle ki; başkentin siyasi kulislerinde kulaktan kulağa, “Çevik Bir’in hukuki danışmanlığını da yapmış olan o mason kim?” sorusu soruluyor…

HANGİ İRADEYLE SEÇİLİP, MECLİS’E GİRDİ?

1996’da Amerika’da planlandıktan sonra, zamanın Dışişleri Bakanı Warren Christopher’ın  ABD Ankara Büyükelçiliği’ne gönderdiği gizli mektubu ile start alan 28 Şubat’ın 19. yılında Ankara kulisleri çok ilginç bir iddia ile çalkalanıyor. Yine aynı süreçte “Fransız Yüce Konseyi tarafından Türkiye büyük mason locası üstadı Necip Arıduru’ya” hitaben gönderilen mektupla da başlayan 28 Şubat’ın her yönüyle tartışıldığı bu günlerde AK Parti’den bir mason milletvekilinin hangi iradeyle tartışılıyor.

Zaman zaman “uykuya yatsalar” da Türkiye siyasetinde başından beri etkili olan ve kendilerini “Dul Kadının Oğulları” olarak gören masonların, bugünkü iktidarı da boş bırakmadıkları  Ankara kulislerinde tartışılıyor. 1996’da Amerika’da planlandıktan sonra, zamanın Dışişleri Bakanı Warren Christopher’ın  ABD Ankara Büyükelçiliği’ne gönderdiği gizli mektubu ile start alan ve 28 Şubat’ın 19. Yılında Ankara kulisleri çok ilginç bir iddia ile çalkalanıyor. Yine aynı süreçte “Fransız Yüce Konseyi tarafından Türkiye büyük mason locası üstadı Necip Arıduru’ya” hitaben gönderilen mektupla da start alan 28 Şubat’ın her yönüyle tartışıldığı bu günlerde AK Parti’den bir mason milletvekilinin hangi iradeyle tartışılıyor.

Yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi, Güneydoğu’daki operasyonlar, Ankara’da patlayan bombalar ve 3 milyon Suriyeli mülteci tartışmaları yaşayan Ankara bugünlerde bambaşka bir iddiayı konuşuyor.  Soru şu: “Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası üyesi iktidar partisi milletvekili o mason kim?” O ismin aynı zamanda 28 Şubat’ın ünlü generali Çevik Bir’in hukuki danışmanlığını yaptığı da iddia edilmişti. Söz konusu vekilin, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’e de hukuki danışmanlık yaptığı ve bazı gezilerine katıldığı da ileri sürülüyor. 64. Davutoğlu Hükümeti’nin geçtiğimiz Kasım ayında kurulduğu günlerde, iktidara çok yakın bir gazetede, “Bakan olmak isteyen bir mason milletvekili” de gündeme getirilmiş ancak daha sonra kapanmıştı.

milli-04.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum