Cansu ve M. Halil’in mutlu günü

Cansu ve M. Halil’in mutlu günü

Zeliha-Musa Aksu ailesinin kızı Cansu, Ayşe-Ahmet Erdoğdu ailesinin oğlu M. Halil ile evlendi. Genç çifti yakınları ve dostları yalnız bırakmadı, aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı

Zeliha-Musa Aksu ailesinin kızı Cansu, Ayşe-Ahmet Erdoğdu ailesinin oğlu M. Halil ile evlendi. Genç çifti yakınları ve dostları yalnız bırakmadı, aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Tohum Sanayici ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Borsası (KTB) Meclis Üyesi Ahmet Erdoğdu, oğlu M. Halil’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Mutlu bir yuva için hayatlarını birleştiren Cansu ve M. Halil, gerçekleştirilen düğünde bir ömür mutluluk için ‘Evet’ diyerek dünyaevine girdiler. İkonia Garden Düğün Salonu’ndaki düğünde genç çifti yakınları ve dostları yalnız bırakmadı.

Hayatımızda yeni bir sayfa açıyoruz. Atacağımız ilk imzaya sizlerin de şahitlik etmenizden büyük mutluluk duyacağız. Düğün törenimizi onurlandırmanız dileğiyle” sözleri ile yakınlarını ve dostlarını düğünlerine davet eden Cansu ve M. Halil, mutluluklarını düğüne katılanlar ile paylaştı. Aksu ve Erdoğdu aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Düğüne katılanlar genç çifte kurdukları yuvada ömür boyu mutluluklar dileyerek, ailelerini tebrik etti.  Düğüne KTB Başkan Vekili Mehmet Büyükalim, TSÜAB Başkanı Dr. Ahmet Yılmaz, Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar ile iş ve cemiyet hayatından çok sayıda davetli katıldı. Bizler de çıktıkları bu yolda sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı bir ömür sürmeniz temennisiyle Cansu ve M. Halil’e iki cihan saadeti diler, beraberliklerinin iki aileye de mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.

MESUT TURAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.