Büyükşehir’e bir çağrı da vatandaşlardan

Büyükşehir’e bir çağrı da vatandaşlardan

Geçtiğimiz günlerde “Tramvay, bazı duraklarda 5 dakika bekliyor, yolculuk eziyete” dönüşüyor başlığıyla ilgili yaptığımız haber okurlarımız tarafından ilgi gördü

Vatandaşlar, haberin ardından tramvay hattının karayolu ile bağlantısının kesilmesini talep etti. Karayolu ile bağlantısı olan tramvayın bazı duraklarda birkaç dakika durması yolcuların tepkisine neden oluyor. Yolcular, Büyükşehir Belediyesi'nden bu sefer sisteminin değişmesini talep ediyor. Fırat Caddesi, Elmalılı Hamdi, Otogar, 1. Organize, Kule, Belediye, Kültürpark gibi duraklarda tramvay hareket için dakikalarca bekliyor.
Vatandaş, tramvayın karayolu ile bağlantısının kesilmesi halinde yolculuk süresinin daha da kısalacağını ifade ediyor. Ayrıca sabah ve akşam iş çıkışı saatlerinde tramvaylar aşırı dolu oluyor. Yoğunluğun olduğu seferlerde bir de tramvayların bazı duraklarda uzun bir süre beklemesi tepkileri artırıyor. Yıllardan beri bu konu ile ilgili taleplerin ve şikayetlerin dile getirilmesine rağmen, Büyükşehir Belediyesi’nin soruna sessiz kalması da dikkatlerden kaçmıyor.


HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum