Büyük tesis projesinin temeli yarın atılacak

Büyük tesis projesinin temeli yarın atılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaspor’a kazandırılacak ve yaklaşık 27 Milyon liraya mal olacak Kayacık A takım tesislerinin temeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla atılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaspor’a kazandırılacak ve yaklaşık 27 Milyon liraya mal olacak Kayacık A takım tesislerinin temeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla atılacak. Temel atma töreni, yarın saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

Hafta sonu bir dizi ziyaretler için Konya’ya gelecek olan Bakan Kurum, Konyaspor Kulübüne yapmış olduğu son ziyarette yapılacak tesislerle Konyaspor'un ülke futboluna yön veren bir kulüp sıfatına gireceğini söylemişti.

Geçtiğimiz aylarda ihale süreci tamamlanan ve kazanan firma ile sözleşme imzalanan Kayacık Tesisleri 300 iş günü içerisinde tamamlanarak Konyaspor’a teslim edilecek. Tesisin tamamlanmasıyla birlikte Türkiye’nin en modern tesislerinden olacak ve tüm ihtiyaçlara cevap verecek. Yeni tesis ile birlikte Konyaspor Kulübünün tüm birimleri buraya taşınacak.

Öte yandan Yeni tesise Konyaspor Koleji yapılması fikri de gündemdeki yerini koruyor. Tesisleşmenin önemini her platformda ifade eden Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen “Kolej hedefimizi gerçekleştirirsek altyapı oyuncuları tamamen futbolla ya da basketbolla yatıp kalkacak. Sadece spora odaklanacaklar” ifadesini kullanmıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.