Bursluluk sınavına öğrencilerden yoğun ilgi

Bursluluk sınavına öğrencilerden yoğun ilgi

Başarılı öğrencilere yüzde 100’e varan ve 4 yıl geçerli burs imkânı sağlayan Yöntem Koleji’nde, 4. Sınıf Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı’na 3 bin 500’e yakın başvuru yapıldı

Açıldığı günden beri Konya’da özgün bir eğitim modeli ortaya koyan, alanında uzman kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Yöntem Koleji’nde, bursluluk sınavına giren her öğrenciye çeşitli oranda burs imkânı sağlanıyor. Yöntem Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı yaptığı açıklamada “Türkiye’nin en üst düzey eğitim konseptiyle öğrencilerini en iyi şekilde yetiştiren okullarımızda şimdi sıra yeni 4. Sınıflarımızda. Ortaya koyduğumuz eğitim modeli ve verdiğimiz güven, velilerimizin bu yılki 4. sınıf bursluluk sınavına gösterdiği yoğun ilgiden anlaşılmaktadır. Bursluluk sınav başvurularının başladığı andan itibaren 3 gün gibi kısa bir sürede 3 bin 500’e yakın başvuru ile rekor bir katılım olmuştur. Bu rekor başvuru, sanırım Konya’da alışılmışın dışında bir durum. Bu da bize Konya’da eğitime yön vermede ne kadar doğru ve takdire şayan bir çizgide olduğumuzu göstermektedir” dedi.

YÖNTEM KOLEJİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Bursluluk sınavına girecek tüm 4. sınıf öğrencilerine başarılar dileyen Özgür Pazarcı, Yönetim Kurulu olarak hedeflerinin sadece Konya’da değil, Türkiye çapında eğitim seviyesini yukarıya çıkarmak olduğunu dile getirerek, “ Bu amaçla eğitim-öğretimde her geçen gün daha iyiye gitmek için gece gündüz çalışmaktayız. Kurum olarak Konya’da, Meram Yerleşkesi ve Selçuklu Yerleşkesinin dışında 3. ve 4. Yerleşkenin hazırlıklarında sona geldik. Bundan sonra Türkiye çapında farklı illerde franchising çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Sınava girecek öğrencilere başarı diliyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.