Burhaniye Kaymakamı Öner’den öğrencilere önemli uyarı

Burhaniye Kaymakamı Öner’den öğrencilere önemli uyarı

Burhaniye ilçesinde, Şehit Mustafa Serin Ortaokulundaki okuma etkinliğine katılan Kaymakam Hüseyin Öner, öğrencilerden bilgisayarı faydalı işlerde kullanmalarını...

Burhaniye ilçesinde, Şehit Mustafa Serin Ortaokulundaki okuma etkinliğine katılan Kaymakam Hüseyin Öner, öğrencilerden bilgisayarı faydalı işlerde kullanmalarını istedi. Öner'in okul ziyaretine İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni de katıldı.

Okul Müdürü Okan Günal ve öğretmenler tarafından karşılanan Kaymakam Hüseyin Öner ve beraberindekiler, Z Kütüphanede 8-C Sınıfı öğrencileriyle bir süre kitap okudu. Okul Müdürü Okan Günal'dan bilgi alan Öner, öğrencilerle sohbet etti ve sorular sordu. Öğrencilerden boş vakitlerini iyi değerlendirmelerini isteyen Kaymakam Öner, "Boş vakitlerinizde anne ve babalarınıza yardımcı olun. Bol bol kitap okuyun. Bilgisayarı faydalı işlerde kullanın. Birbirlerimizle oyunlar oynayın. Öğrendiğim kadarıyla birçok öğrencimiz vaktini iyi değerlendiriyor. Bunun için sizleri kutluyorum. Hepinize başarılar diliyorum" dedi. Okul Müdürü Okan Günal da, Kaymakam Öner ve müdürlere teşekkür etti. Kaymakam Öner, okuldan ayrılırken, öğrencilerle birlikte asker selamı verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.