Burak Yılmaz Real savunması arasında kayboldu
Galatasaray Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Bernabau Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Real Madrid 3-0 kazanarak tur için büyük avantaj sağladı.
EBOUE VE DROGBA ATAMADI
Maça iyi başlayan Galatasaray özellikle ilk yarıda Drogba ve Eboue'nin yakalamış olduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Real Madrid'in usta ayakları Galatasaray savunmasının da hatalarından yararlanarak bulmuş olduğu gollerle maçı koparmayı başardı.

BURAK SAVUNMANIN ARASINDA KAYBOLDU
Maç kadar konuşulan iki isim daha vardı. Bunlardan biri Burak Yılmaz diğeri de Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'ydu. Bu maça kadar Şampiyonlar Ligi'nde 8'er gole imza atarak gol krallığında zirvede bulunan bu iki ismin nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyordu. Galatasaray'ın gol umudu Burak, karşılaşmada etkisiz bir performans sergilerken, Ronaldo takımının ilk golüne imza atarak gol sayısını 9'a çıkarmayı başardı.

BURAK İSTANBUL'DA YOK
Maç öncesinde UEFA'nın sitesinde Ronaldo ile karşılaştırılan Burak Yılmaz ilk net pozisyonuna maçın ikinci yarısında girebildi. Burak, Ramos ile girdiği mücadelede ceza sahası içerisinde kendini yerde bulurken, hakem bu hareketi kendisini aldatmaya yönelik bir hareket olarak nitelendirerek Burak'a sarı kartını gösterdi. Burak görmüş olduğu bu kartla İstanbul'da oynanacak rövanş karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Burak Yılmaz'ın etkisiz performansı herkesi hayal kırıklığına uğrattı.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.