Ali Kaan Kurşun

Ali Kaan Kurşun

Bu haftayı da karlı geçiren biz olacağız

Bu haftayı da karlı geçiren biz olacağız

Galatasaray maçında yere ayakları sağlam basan bir Konyaspor vardı. Çok şükür kazanamama alışkanlığından kurtulduk. Önümüzde zorlu Kayseri deplasmanı vardı ve biz bu müsabakanın henüz 14. Dakikasında 2-0 gerideydik.  2-0’lık Skor asla kimseyi aldatmasın çünkü sahada büyük bir özveri ile oynayan Anadolu Kartalı vardı. Sadece talihsiz ve tartışmalı (pasif ofsayt) gollere engel olamadık. ‘’Kazanma alışkanlığı süreklilik hale gelmeyecek mi?’’ diye kafalarda soru işaretleri oluşsa da takımın oyunu ve  özverisi o kadar güven veriyordu ki daha ilk yarı bitmeden farkı 1’e indiren ve Teknik Patron İlhan Palut'un harika taktik kurgusuyla 2. Yarıda Muhteşem geri dönüşe imza atıp 3-2 öne geçen bir Anadolu Kartalı vardı. Muhteşem geri dönüşemi sevinecektik, kazanma alışkanlığına mı sevinecektik, yoksa rakiplerimizin bir çoğu puan kaybettiği için puan anlamında karlı hafta geçiren takımımıza mı sevinecektik, şaşırdık kaldık. Keşke tüm haftalar Konyaspor adına böyle geçse.
Anadolu Kartalı Kadıköy’de Şampiyonlar Ligi için  için çok kritik bir maça çıkacak. Maçın önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Çünkü rakip ile aramızdaki puan farkı eridi ve sadece 5 puan kaldı. Fenerbahçe'nin kazandığı senaryoda aradaki puan farkı sadece 2’ye düşecek ve bu durumu hiçbir Konyaspor taraftarı  istemez. ‘’Beraberlik işimize gelir en azından rakibi yanımıza yaklaştırmayız.’’ Diyoruz ama altımızdaki takımların kazanması halinde onlar ile de aramızda ki puan farkı erimiş olacak bunu da hiçbir Konyaspor taraftarı istemez. Yani işin özeti 6 puan değerinde çok önemli bir maça çıkacağız.
Tabi kaybettiğimiz ya da berabere kaldığımız taktirde ‘’Ahlar vahlar’’ dememizi gerektirecek hiçbir durum yok ortada. Çünkü hala büyük avantaj Konyaspor’un elinde olacak ve rakiplerimiz ilerleyen haftalarda birbirleriyle karşılaşacak bu da bizim için büyük avantaj. Ama ben bu ihtimaller içerisinde Konyaspor’un sahada daima özveri gösteren futbolcuları ve İlhan Palut’un harika taktik kurgusunun birleşmesi ile birlikte Kadıköyden rahat bir skor ve rahat bir 3 puan ile döneceğimizi hatta plakayı tersten yazıp geleceğimizi ve puan anlamında yine karlı bir haftayı bitireceğimizi düşünüyorum.
‘’Bu düşünceye nerden vardın?"  diye soracak olursanız. Puana şiddetle ihtiyacı olan takım Fenerbahçe İstanbuldan  1 puan ile dönmek bizim için kötü değil.  Rakibin bekleri kanattan ve orta sahadan devşirme bekler, bunun üzerine bizim elimizde ki kanat futbolcular Amilton ve Michalak gibi silahlar, eğer geride beklersek can havli ile üzerimize gelen taraf şüphesiz Fenerbahçe olacaktır. Belli bir süre gol yemezsek  tam da bu noktada silahlarımız devreye girecek, fişin çekilme vakti geldiği anda fişi çekip gelecekler. Tabi bunlar güzel temenniler İnşallah istediğimizi alır geliriz.
Kalın sağlıcakla Allah’a emanet olun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ali Kaan Kurşun Arşivi
SON YAZILAR