Bölgeye 7 yıldır sağlık  hizmeti veriyorlar

Bölgeye 7 yıldır sağlık hizmeti veriyorlar

Yaklaşık 7 yıldır çoğu branşta Konya halkına ve çevre illere sağlık hizmeti veren Medicana Konya Hastanesi, yeni yatırımlarıyla sağlık sektörüne katkı sunmaya devam ediyor. Hastane yetkilileri ise “Konya halkı bizi çok sahiplendi” diyor

Medicana Hastanesi Kurumsal İletişim Direktörü Kurtuluş Okutan, Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Fulya Erdemil, Genel Müdür Yardımcıları; Hasan Kişi ve Dr. Öğretim Üyesi Bülent Koçer, Bayır Diamond Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla basın mensupları ile bir araya geldi. Kurumsal İletişim Direktörü Kurtuluş Okutan hem Türkiye geneli hem de Konya nezdinde hizmetlerinden bahsederken, Medicana Konya Hastanesi yetkilileri de Konya'da yürüttükleri sağlık çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yetkililer, Konya'nın Medicana Hastanesi'ne sahip çıktığını dile getirdi.

KONYALININ SEVGİSİYLE HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ

Medicana Konya Hastanesi'nin sadece Konya halkına değil, bölge insanına da hizmet verdiğini dile getiren Medicana Hastanesi Kurumsal İletişim Direktörü Kurtuluş Okutan, Konya'nın önemli sağlık sunucuları arasına girdiklerini ifade etti. Her yıl Konya'da artan yatırım ve gelişimlerini sürdürdüklerini aktaran Okutan, Konya'ya yeni sağlık hizmet alanları kazandırdıklarını da kaydetti. Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Fulya Erdemil ise şunları kaydetti: “2 buçuk yıldır Medicana Konya Hastanesi'nin genel müdürü olarak görev yapmaktayım. Tüm branşlarda uzman kadromuzla Konya halkına ve çevre illere hizmet veriyoruz. Amacımız her sene hem hastanemize hem Konya'ya hem de sağlık sektörüne farklı açılımlar yapmaktır. Bu kapsamda 2019 yılının Haziran aynıda Radyasyon Onkoloji Ünitemizi açtık. Aynı zamanda biz, bir üniversite hastanesiyiz. KTO Karatay Üniversitesi ile işbirliğimiz mevcut. Konya halkının sevgisiyle her gün büyüyen bir hastaneyiz.”

HER TÜRLÜ OPERASYONU YAPABİLİYORUZ

Medicana Hastanesi Tıbbi Direktörü ve Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Bülent Koçer, akademik kadrosu, son teknolojik yapısı ve fiziki yapılarıyla bölge hastanesi konumunda yer aldıklarının altını çizen Koçer, “Birçok değişik operasyonu yapabilme kabiliyetine sahip bir yapımız var. Bu, hem bizim hem de Konya için çok güzel bir gelişme. Hastanemizde KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan öğrencilerimiz staj da görüyor. Bir yandan sağlık hizmeti verirken, bir yandan da geleceğimizin teminatı olan gençlere sahada çalışma ve pratik kazanma imkânı da sunabiliyoruz. 144 öğrencimiz staj yapıyor. Ebelik ve hemşirelik stajlarıyla birlikte bu sayı yaklaşık 350 kişiyi buluyor” şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL

img_7374_880x440.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.