Bodrum'da Binlerce Şişe Kaçak İçki Yakalandı

Bodrum'da Binlerce Şişe Kaçak İçki Yakalandı
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği’nin, aldığı bir ihbarı değerlendirmesi üzerine eğlence mekanları, otel ve restoranlara yapılan operasyon sonucu 9 bin 283 şişe sahte içki ele geçirild.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği’nin, aldığı bir ihbarı değerlendirmesi üzerine eğlence mekanları, otel ve restoranlara yapılan operasyon sonucu 9 bin 283 şişe sahte içki ele geçirildi.

İhbar üzerine yapılan operasyonla ilk olarak kaçak içkilerin depolandığı yer belirlendi. Yerin belirlenmesinin ardından otel, eğlence mekanı ve restoranlara satılmak istenen 9 bin 283 şişe sahte ve kaçak alkollü içki ele geçirildi. Yapılan operasyon kapsamında üç şüpheli ise gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi. Mahkemede ifadeleri alınan 3 şüphelinin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.