‘Bizim Okulumuz’ projesi sürüyor

‘Bizim Okulumuz’ projesi sürüyor

Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Bizim Okulumuz’ Projesi kapsamında okullara verilen hedefler hızla yerine getiriliyor.

Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Bizim Okulumuz’ Projesi kapsamında okullara verilen hedefler hızla yerine getiriliyor.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi öğretmenleri tarafından ‘Bizim Okulumuz’ projesi kapsamında hedeflerini gerçekleştiren Selçuklu Mareşal Mustafa Kemal Ortaokuluna 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü ziyarette bulunuldu.

Konuyla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Okulda büyük oranda gerçekleştirilen hedefler arasında bulunan bahçe duvarlarının bakımı yapılmış ve boyanmış, koridor duvarları boyanmış ve duvar kâğıtları eklenmiştir. Okul bünyesinde Bilim koridoru, Fen Bilimleri koridoru, İngilizce koridoru oluşturulmuş, merdiven korkuluklarının bakımı yapılmış ve sağlamlaştırılmış, merdivenlerde her türlü kazaya karşı önlemler alınmıştır. Duvarlar boyanmıştır” denildi.

SOSYAL ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Açıklamada şu bilgiler verildi: “Okul koridor zemininin bakımı yapılmış, tuvalet duvarları boyanmış, tuvalet kapılarının bakımları yaptırılmış ve kırık olanlar değiştirilmiş, tuvalet zeminlerinde her türlü kazaya karşı önlemler alınmıştır. Sınıf kapılarına görsel çizimleri ve giydirmeler yaptırılmış, koridor ve sınıflarda bulunan pano sayıları artırılmış ve görsellerle şenlendirilmiştir. Öğretmenler odası düzenlenmiş, kurum kültürünü arttırmak amaçlı moral-motivasyon ve uyumu artırıcı sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenlenmiştir. Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi kurulmuştur.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.