Muhammed Hasan Kabir

Muhammed Hasan Kabir

BİZ KİMİZ!

BİZ KİMİZ!

Sağ sola bakmadan, Biz hep birlikte bir Ümmetiz, bölüşürsek tok oluruz. Bölünürsek yok oluruz. Sloganıyla çıktık bu yola. kendimizden bahsedeyim biraz, her zaman doğru olmayan bir şeyin içerisinde bulunmamışızdır.

Dürüstlük ve doğruluktan ayrılmadığımız gibi bize yanlış gelen her şeyin belini kırmasını bilmişizdir. Bin her zaman yanlış yerde doğru adam olmaya, düzeltmeye çalışırız.

 

Doğru yerde yanlış adam olmadık ve doğru olmayan insanları hayatımıza katmadık. Bizler günümüz ümmeti gençleri olarak bize emeği geçenlerin sağladığı faydaları unutmamakla birlikte istikametimizde asla unutmayacağımız öğütleri ödev benimseyerek hareket ediyoruz.

Bu bağlamda ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz başlıca adımlarımızdan biri olan uluslararası mezunlar derneğini kurup hedef doğrultusunda hareket etmekteyiz. Türkiye de bir ilk olan uluslararası imam hatip liseleri mezunlarını birleştiren bu  oluşumda asıl amacımız eğitim hayatı boyunca bize kazandırılan değerlerin kaybolmamasını sağlayarak bizden sonraki nesile aktarmaktır.

Tüm hedeflerimizin mayası olan bu amaç ileri ki yaşamlarında da uluslar arası İmam Hatip mezunlar olarak etkileşimini destekler niteliktedir.

Öğrencilik hayatımızın devam ettiği bu evrede ilk adımımızı atmamızla başlayan bu kuruluşun devamı için nitelik ve nicelik bakımından gelişmesi adına ortak değerler güttüğümüz ve yardımlarıyla gelecek nesle ve ortak gayeye hizmet edecek bizlere kolaylık sağlamak isteyen tüm mevkilerin desteğine açığız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Muhammed Hasan Kabir Arşivi
SON YAZILAR