Binlerce televizyon bedava dağıtılacak! Başvurular başlıyor

Binlerce televizyon bedava dağıtılacak! Başvurular başlıyor

Türkiye ve dünya genelinde bu marka bedava televizyon dağıtma kararı aldı.

Bazı şirketlerin çeşitli amaçlarla yaptıkları kampanyalar ilgi çekiyor. Promosyon dağıtan şirketlerin hedefi genellikle müşteri sayısını artırmak oluyor. Türkiye genelinde bu yöntemle milyonlarca insana ulaşan şirketler var.

bedava-tv.jpg

Reklam konusunda da firmaların çeşitli çalışmaları dikkat çekiyor. Dünya genelinde bilinen en pahalı reklamlar televizyon kanallarındaki reklamlar olarak dikkat çekiyor. Türkiye'de de firmalar kitlelerine ulaşmak için televizyon reklamlarına ciddi bütçeler ayırıyor.

bedava-dagitiliyor.jpg

Peki televizyon kanalı yerine televizyonun kendi başına bir reklam aracı olması mümkün mü? Konuya ilişkin enteresan bir çıkış geldi. Dünya genelinde hızla büyüyen bir televizyon üreticisi enteresan açıklamada bulundu.

Söz konusu marka insanlara bedava televizyon dağıtacak. Evet, hiç para ödemeden televizyon sahibi olmak mümkün. Bu sistemin nasıl finanse edileceğine ilişkin detaylar paylaşıldı.

bedava-televizlon.webp

Teevee Corporation, son zamanlarda yaptığı açıklamayla, ücretsiz olarak dağıtacağı televizyonlarla ilgili büyük bir sürpriz yaptı. Şirket, "Televizyonlar için renkli ekrandan sonraki en büyük yenilik" sloganıyla birlikte, tamamen ücretsiz verilecek televizyonlarının nasıl finanse edileceği konusunda açıklamalarda bulundu.

bedava.jpg

Şirketin açıklamalarına göre, cihaz üzerinde yer alan ikinci bir ekran sayesinde bedava satış yaparken gelir elde edecek. Bu ekran tamamen reklam vermek için ayrılacak ve kesintisiz bir şekilde reklam yayını yapacak. Bu sayede, şirket televizyonların maliyetini karşılamış olacak.

Bedava televizyonu almak isteyen şuanda binlerce insan var. Bu cihazların yakın zamanda açılacak başvurularla dağıtılacağı belirtiliyor. Şimdiden insanlar bedava televizyon almak için heyecan duyuyor.