Beyrut faciasını kim planladı?

Beyrut faciasını kim planladı?

Siyonst İsrail'in sağcı Zehut (Kimlik) Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Moshe Feiglin, Beyrut patlamasına dair alçak sözler sarf etti.

Siyonst İsrail'in sağcı Zehut (Kimlik) Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Moshe Feiglin, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen patlamaya dair tepki çeken bir açıklama yaptı.

Twitter hesabından açıklama yapan Siyonist Feiglin "Sevgililer günü (İbrani takviminde 4-5 Ağustos) onuruna, Beyrut Limanı'nda muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik. Bu cehennemin bize roket olarak düşeceğini biliyor muydun?" dedi.

ALÇAK SİYONİST PATLAMAYI ŞÜKÜR GÜNÜ İLAN ETTİ

Sosyal medya paylaşımında kendisinin patlayıcılar konusunda bilgisi olduğunu belirten Feiglin, şunları kaydetti:

"Tanık olduğum en büyük patlama 2,5 ton TNT patlayıcısının infilakı idi. Dün Beyrut Limanı'nda gördüğümüz ise bundan çok daha fazlasıydı ki küçük bir nükleer bomba gibi yıkıcı etkisi vardı."

Patlamanın gerçek bir "şükür günü" olduğunu ileri süren Feiglin, "sevgililer günü onuruna bu harika kutlamayı düzenleyen gerçek kahramanlara" ifadelerini kullandı.

SON SEÇİMDE BARAJI GEÇEMEMİŞTİ

Feiglin, 2013-2015 yıllarında Meclis'te Siyonist İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu liderliğindeki Likut Partisi'ni temsil etmişti. Siyonist Feiglin'in partisi Zehut son seçimde ise barajı geçememişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.