Beşiktaş'ta Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Beşiktaş'ta Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor
Beşiktaş, pazartesi günü ligde Torku Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Beşiktaş, pazartesi günü ligde Torku Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışmada oyunclar ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenman düz koşu çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlı ekipte A Milli Takım kampından dönen futbolculardan Ersan Gülüm, Oğuzhan Olcay, Gökhan Töre sabah yapılan çalışmaya katılırken bu oyuncular, düz koşu ile günü bitirdi. Teknik heyetten özel izinli olan Tolga Zengin ise antrenmanda yer almadı.

Avusturya Milli Takımı'ndan henüz dönmeyen Veli ise antrenmanda yer almadı. Portekiz Milli Takımı'ndan dönen Almeida'nın ise salonda çalıştığı belirtildi. Beşiktaş'ta Fernandes'in tedavisinin sürdüğünü, Muhammed Demirci'nin de özel tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Siyah-beyazlı takım, günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.