Bebek katili yahudiye yine ceza çıkmadı!

Bebek katili yahudiye yine ceza çıkmadı!

Batı Şeria’da Duma köyünde gerçekleştirilen kundaklama sonucunda 18 aylık Ali Saad Dawabsha adlı bir bebek hayatını kaybetmişti. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Küçük Ahmed ifadeye çağırıldı.

Batı Şeria’da Duma köyünde İsrailli yahudiler tarafından gerçekleştirilen kundaklama sonucu hayatının kaybeden 18 aylık Ali Saad Dawabsha ve  anne ve babası Riham ve Saad Dawabsha'ya ilişkin davada yine sonuç çıkmadı.

Saldırıdan yaralı olarak kurtulan ve aylarca tedavi gören  5 yaşındaki Ahmed Dawabsha ve dedesi mahkemeye çağırıldı.

5 yıldır süren mahkemede geçtiğimiz günlerde sonuç çıkması bekleniyordu ancak dava ertelenmişti.

Dawasbsha ailesinin avukarı Omar Hamaisim ise Filistinli çocuğun avukatların önünde değil, hakimin odalarında ifade vermeye çağrıldığını söyledi. Büyükbabasının dışında sadece iki kişinin katılmasına izin verileceği duyuruldu.

 

NE OLMUŞTU?

2015'in Temmuz  ayında 18 aylık bebek Ali Saad Dawabsha, İşgal rejimi İsrailli yahudiler tarafından yaşadığı evin kundaklanması sonucu hayatını kaybetmişti.

Aynı saldırıda ağır yaralanan bebeğin anne ve babası Riham ve Saad Dawabsha ise, saldırıdan birkaç hafta sonra hayatını kaybetmişti. Çiftin diğer çocukları, 5 yaşındaki Ahmed Dawabsha yaralı kurtulmuş ve aylarca tedavi görmesi gerekmişti. 

IRKÇI GRUPLARDAN ALÇAKÇA TEZAHÜRAT

Öldürülen çocuğun amcası ve dedesi Nasr ve Hüseyin Dawabsha'nın mahkemeden çıktıkları esnada, aşırı sağcı grubun sözlü saldırısına uğramışlardı.

Siyonist yahudiler bir yandan gülerek, "Ali nerede, Ali ölü. Ali ızgarada" şeklinde tezahüratta bulunmuş  20 polis bu iğrenç tezahüratı sadece izlemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.