Başbakan’ın Bursa’dan İşaretiyle Ankara’da 4 Bina Yıkıldı

Başbakan’ın Bursa’dan İşaretiyle Ankara’da 4 Bina Yıkıldı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de kentsel dönüşümün startını Bursa'da Mevlana Mahallesi'nden verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de kentsel dönüşümün startını Bursa'da Mevlana Mahallesi'nden verdi. Bursa’yla birlikte Ankara Sincan Töre Kent’te de yıkımlar gerçekleşti. Dört saniye arayla patlatılan dinamitlerle 10 katlı 4 bina yerle bir oldu. Yıkım ardından etrafı büyük bir toz bulutu kapladı. Yıkım öncesinde tüm meraklı vatandaşlar yıkılacak binanın çevresinde yıkımı izledi. Polis, itfaiye ekipleri hali hazırda vatandaşları binalardan uzak tutmak için çabaladı.

        İtfaiye siren sesiyle başlayan yıkım toplamda 15 saniye içinde sona erdi. Yıkım ardından etrafta büyük bir toz bulutu oluştu. Daha sonra itfaiye yıkılan binalardan daha fazla toz yükselmemesi için enkazı suladı.

        Yıkılan binaların önünde daha önce yıkılmış bir bina dikkat çekti. Mahalle sakinlerinden edinilen bilgiye göre bina çürük olduğu için yakın bir zamanda kendiliğinden yıkıldığı öğrenildi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.