Barış ve huzur dolu bir yıl diliyorum

Barış ve huzur dolu bir yıl diliyorum

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, "024 yılının başta kan ve göz yaşının hakim olduğu İslam coğrafyası olmak üzere tüm insanlık için yeni umutların yeşerdiği, adalet ve hakkaniyetin hakim olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum" dedi

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan yeni yıl dolayısı ile yayımladığı mesajında; "2024 yılının başta kan ve göz yaşının hakim olduğu İslam coğrafyası olmak üzere tüm insanlık için yeni umutların yeşerdiği, barış ve kardeşlik, adalet ve hakkaniyetin hakim olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum" dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı olan 2023 yılını geride bırakıyoruz. 2024'ün, ülkemizin yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere tüm adaletsizliklerin son bulduğu bir yıl olmasını temenni ederim.

Bizler geleceğe emin adımlarla yürürken ikinci yüzyılda sonsuza kadar hukuk ve adaletin meşalesini taşıyacağız.

Bu vesileyle bir kez daha vurgulamak isterim ki; hak, hukuk, adalet ve demokrasi anlayışı ile daha adil bir Türkiye için mücadele edeceğiz.

2024 yılının başta kan ve göz yaşının hakim olduğu İslam coğrafyası olmak üzere tüm insanlık için yeni umutların yeşerdiği, barış ve kardeşlik, adalet ve hakkaniyetin hakim olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum" dedi.

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum