Bakan Selçuk'tan kritik açıklama!

Bakan Selçuk'tan kritik açıklama!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan önemli açıklamalar. Bakan Selçuk, "Okullarda karneler nasıl alınacak?" sorusuna da yanıt verdi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Uzaktan eğitimle yüz yüze eğitimin tamamını yaptık diyemeyiz fakat yapmak istediğimizin fevkinde işler yaptık." dedi.

 Bakan Selçuk, uzaktan eğitimden okullarda karnelerin nasıl alınacağına ilişkin birçok soruya yanıt verdi. Bakan Selçuk, kendisine yöneltilen "Okullarda karneler nasıl alınacak?" sorusuna açıklık getirirken ilkokul ve ortaokulda karnelerinin e-okul üzerinden, lise karnelerinin ise randevulu olarak okuldan alınabileceğini duyurdu.

"Okulları 3 haftalığına açsaydık, çok daha devasa sorunlarımız olacaktı"

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Okulları 19 Haziran'a kadar 3 haftalığına açsaydık, emin olun çok daha devasa sorunlarımız olacaktı." diye konuştu.

Bakanı Selçuk, yaz kitaplarına ilişkin, "Pazartesi, salı tanıtacağız. Hemen illerde, ilçelerde okullardan velilere ulaştıracağız." ifadedini kullandı.

"31 Ağustos'ta başlayacak telafi eğitimleri zorunlu değil"
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 31 Ağustos'ta devlet okullarında başlayacak telafi eğitimlerinin zorunlu olmadığını bildirdi.

Telefi Eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "31 Ağustos'ta devlet okullarında başlayacak telafi eğitimleri zorunlu olmayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.