Ayrılıklar da sevdaya dahil

Ayrılıklar da sevdaya dahil

Başakşehir’e transfer olan Konyaspor kaptanı Ömer Ali Şahiner kulübe, taraftara ve şehre veda etti. Tecrübeli futbolcu kulüp sosyal medya hesabında paylaşılan videoda göz yaşlarıyla “ Ayrılıklar da sevdaya dahil” dedi

İ.H. Konyasporile adı özdeşleşen Konyalı futbolcu Ömer Ali Şahiner İstanbul takımlarından Başakşehir’e transfer oldu. Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli kaptanı Konya’ya göz yaşları ile veda etti . Konya Şekerspor altyapısından yetişen ve uzun yıllardan beri Konyaspor forması giyen deneyimli oyuncu ilk kez kariyerini il dışına taşımış olacak.

KONYASPOR’DAN VEDA VİDEOSU

Konyaspor Kulübü Başakşehir’e transfer olan Ömer Ali Şahiner için veda videosu yayımladı. Ömer Ali Şahiner videoda göz yaşlarıyla “ Ayrılıklar da sevdaya dahil” diye kulübe, taraftara ve şehre veda etti. Tecrübeli futbolcu ayrıca sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı. Ömer Ali Şahiner veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Veda vakti;

Çocukluk hayalime, ilk gençlik heyecanıma, kendimden bile sakındığım beni ben yapan camiama...

Her çocuğun olmasa da bazı çocukların hayalidir sokaklarında top oynadığın şehrin takımında forma giymek. Ben o bazı çocukların şanslı olanlarındandım. En alttan itibaren bu şehrin her sahasında Yeşil Beyazlı formayı giyerek, benim için en büyük zirve olan Konyaspor formasına ulaştım.

1.Lig'de şampiyonluk, Süper Lig üçüncülüğü, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Avrupa Ligi. Daha ötesi Konya'dan Milli Takıma uzanan bir yol oldu.

Şimdi o yolun bir ayrımındayız.

Gün oldu, büyük başarıların bir parçası oldum. Gün oldu, başarısızlıkların sorumluğunu yüklendim. Bazen `gereksiz sorumluluk alıp sevdama zarar vermemek adına' kendimden bile sakınmak zorunda kaldım. Fakat hiç küsmedim, verebileceğimden daha azını aklımdan bile geçirmedim.

Geçen onca yıldan sonra Konyaspor ve hatta Konya şehri ile özdeşleşmek benim için en büyük gururdu. Bir zamanlar benim top oynadığım sokaklarda Ömer Ali formalı çocukları görmek ise en büyük mutluluğum.

Kırmadan, üzmeden, yok etmeden, değersizleşmeden de veda edilebileceğinin bir örneği olarak, gelecekteki daha güçlü ve sağlam birlikteliklerin temeli olması adına, şimdi veda vakti.

Beni mutlu eden ve gururlandıran her şeyde en küçük dahi katkısı olan herkese minnettarım. Bugüne kadar üzerimde emeği olan hocalarıma, yöneticilerime, takım arkadaşlarıma, tesis çalışanlarımıza, taraftarımıza ve bütün Konya'ya teşekkür ederim.

Son söz de büyük taraftarımıza;

Nerede olursam olayım, zihnimin bir köşesinde hep o beste yankılanacak. "Yüreğini koy ortaya, sırılsıklam olsun forma" Hakkınızı helal edin... “

İttifak Holding Konyaspor’dan Medipol Başakşehir’ transfer olan Ömer Ali Şahiner Konyaspor forması ile 9 sezonda 297 maça çıktı. Deneyimli kaptan, söz konusu karşılaşmalarda 36 gol atarken 20 de asist yaptı.

Ömer Ali Şahiner bu sezon 14 maçta görev aldı. Tecrübeli kaptan bu maçlarda 2 gol atarken, 2 de asist yaptı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum