AUTOVEI TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ

AUTOVEI TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ

AUTOVEI TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ

Metadiag  firmamız özellikle mercedes ve man ağır vasıta araçlar da kendini kanıtlamış olan autoveı firmasının tedarikçiliğini üstlenmiştir. Autovei programlama cihazı ile mercedes ve man araçlarda aşağıdaki işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Mercedes fr beyin tamiri, mercedes chip tuning, mercedes anahtar kodlama, mercedes ek anahtar tanıtma, mercedes anahtar silme, (mr&fr ımmo iptali)mercedes euro6 hız limiti açma, mercedes adblue parametreleme, mercedes sprinter hız limiti açma, man ffr kodlama, man motor beyin tamiri, man anahtar kodlama, man ek anahtar tanıtma, man ptm kodlama, man euro6 hız limiti açma, man euro6 adblue parametreleme.

 

Türkiye’nin lider firması olmayı başaran metadiag yurt dışı müşterileri sayısını da artırmaya devam etmektedir. Sürekli olarak yenilikçi girişimler içerisinde yer alan olarak var olan kalitesini dahada ilerletmiş bulunmaktadır. Ağır vasıta, orta seviye ticari araçlar, binek araçlar ve iş makinalarında arıza tespiti ve çözümü için kullanılan arıza tespit cihazı adı verilen cihazların ithalatçı firmasıdır. Ağır vasıta arıza tespit cihazlarının satışı, satış sonrası hizmeti ve eğitimi konusunda uzman kadrosu ile yola devam etmekteyiz. Bu noktada  ağır vasıta grubunda da mercedes sd connect, man t200, daf vcı, cat, volvo arıza tespit cihazlarının satışı ve teknik servisi aktif olarak devam ettirilmektedir. Bunların yanı sıra teknik servis hizmetlerine de değinecek olursak, cihaz güncellemeleri periyodik olarak yapılmaktadır. Satışı yapılan ürünlerde periyodik bakım sözleşmeleri gereğince doğabilecek sorunları ortadan kaldırmayı başardık.

 Autovei truck explorer; mercedes, freightliner, man, maz, kamaz, class, ponsso, ıveco ve diğer kamyon ve otobüslerde özel operasyonlar için piyasadaki eşsiz bir araç. Bellek okuma / yazma (flash / eeprom), ımmo kapalı hale getirme, yeni anahtarları programlama, erişim kodlarını hesaplama (örneğin: vedoc (x1, x2, x8) ve fdok (xt, xn)) sağlar. Tüm işlemler obd2, j1708 bağlantı noktası ve doğrudan bağlantı yoluyla yapılır. Tüm lisanslar ömür boyudur. Veı cihazı her zaman çalışacaktır. 
Yıllık güncelleme / destek aboneliği ile, hata düzeltmeleri için destek ve güncellemelerimizi alacaksınız.ek lisans satın almak için geçerli abonelik talep edildi. 

Detaylı bilgi için kurumsal sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.