Aslolan gönüllere girmek

Aslolan gönüllere girmek

Özkafa: Billboardlarda boy göstermek bir şey ifade etmez, gönüllere hitap etmek gerekir

YEŞİL ALAN NEREDE ARTTI?
Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa sorularımızı cevaplandırdı. Geride bırakılan dönemde yeşil alanın artmadığını, aksine azaldığını kaydeden Özkafa, “Yeşil alan öyle küçük bir takım faaliyetlerle arttırılmaz. Bunların hepsi afakî, beyin yıkamaya yönelik propaganda mekanizmasıdır” diyor.

İDARELER GÖNÜLLERDE YER ALMALI
“Bu arkadaşlarımızın tarzı; bir lafı ortaya at, eğriliğine doğruluğuna bakma. Hani reklâmın iyisi kötüsü olmaz derler ya öyle. Ama idarelerin bir de gönüllerde yer alması gerekir. Belediye başkanlarının tanıtım toplantısında da ifade ettim. Billboardlarda boy göstermek bir şey ifade etmez, gönüllere hitap etmek gerekir.”

“BU BELEDİYE HALKA YAKIN BİR İZLENİM VERMİYOR”
“Bu belediye halka yakın bir belediye imajı, faaliyeti sergilememektedir. Belediye başkanı sadece icraat yapan insan değil, halkın bütün kesimlerinin şehreminidir. Uygun ve periyodik aralıklarla halkın nabzı tutulmalı, halkın ihtiyaçlarına cevap verilmeli, halkla bütünleşilmelidir. Bu hususta çok büyük şikayet vardır.”

“BELEDİYECİLİĞİ ALT-ÜST GEÇİTLERE İNDİRGEDİLER”
“İşte; ‘80 senedir şu kadar yapıldı 8 senedir bu kadar yapıldı, biz şu kadar yaptık’ dediler. Siz şimdi 15 sene önce bu kadar alt ve üst geçit yapılmasını uygun görür müsünüz? İkincisi, alt ve üst geçitler anormal ölçüde parası-pulu olan ülkelerde de niye fazlaca yapılmıyor? Çünkü getirilerinin yanı sıra alt ve üst geçitlerin mimari açıdan götürdükleri de vardır.”

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN >>>>>>>

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum