Ancelotti: Kırmızı Kart Oyunu Değiştirdi

Ancelotti: Kırmızı Kart Oyunu Değiştirdi
Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Galatasaray’ı 4-1 mağlup ederek liderliğini perçinleyen Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti, maçtan sonra bir basın toplantısı düzenledi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Galatasaray’ı 4-1 mağlup ederek liderliğini perçinleyen Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti, maçtan sonra bir basın toplantısı düzenledi. Ancelotti, kırmızı kartın oyunu değiştirdiğini söyledi.

Çok iyi oynadıklarını belirten Ancelotti, “Bir kişi eksik kaldığımızda cesaret ve kişilikle oynadık. İkinci yarıda çok iyi oynadık. 10 kişi oynamak çok kolay değil ama oyuncularım çok çalıştı. Takımdan memnunum” dedi.

Ramos’un atılmasını da değerlendiren İtalyan teknik adam, “Ona dedim ki ofsayt riskini alması gerekmiyordu, sırtını kollaması gerekiyordu. Tehlike her zaman arkadadır, önde değil. Kırmızı kart maçı komplike hale getirdi. Ancak sonra kontrolü ele aldık. Kırmızı kart maçı değiştirdi” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.