Anadolu Gençlik’ten eğitime tam destek

Anadolu Gençlik’ten eğitime tam destek

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Ülkemizin geleceği olan ve depremden etkilenen öğrencilerimize yurtlarımızda üniversite sınavına hazırlık dersleri sağlıyoruz” dedi 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem sonrası tüm Türkiye deprem yaralarını sarmak için seferber oldu. Afetten dolayı üniversite sınavına hazırlanamayan öğrencilerin eğitim süreçlerine yardımcı olmak için Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi ‘Eğitime Destek Projesi’ başlattı. Söz konusu projede 12. sınıf ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere Konya merkezde bulunan 3 yurtta ücretsiz barınma ve eğitim desteği sağlanacak. 

SAHADA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Proje hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Ülke olarak ciddi bir imtihan ile karşı karşıyayız. Bu sürecin en az hasarla atlatılması ve afetzedelere en iyi yardımı ulaştırmak adına AGD Konya olarak tüm arkadaşlarımızla sahada çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin geleceği yarınımızın umutları olan gençlerimizin bu süreçte eğitimlerinin aksamamaları adına 3 yurdumuzda 12 sınıf ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize eğitim desteği vereceğiz” diye konuştu.

GENÇLER YARINLARIMIZIN UMUDUDUR 

Anadolu Gençlik Derneği’nin bir gençlik hareketi olduğunu belirten Kılıç, “Gençlerimizin yarının umudu olduğunu biliyor onların eğitimi ve yarına daha iyi hazırlanması için elimizden geleni yapma gayreti içinde olduk. Bugünde deprem bölgesinde bulunan 12. sınıf ve üniversite sınavına hazırlanan genç kardeşlerimizin derslerinden geri kalmamaları sınavlarına daha iyi hazırlanmaları adına yurtlarımızda ücretsiz barınma ve ders imkânı sağlamaya kara verdik” ifadelerini kullandı.

SAİT ÇELİK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.