Altay, Merhaba’yı tebrik etti

Altay, Merhaba’yı tebrik etti
Selçuklu Belediye Başkan Uğur İbrahim Altay, 42. kuruluş yıldönümünde Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti.
Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan’la bir süre sohbet eden Altay, günümüz dünyasında iletişimin önemine dikkat çekti. Medyanın insanların kanaat oluşturmasında büyük bir etkisi olduğunu söyleyen Altay, “Günümüz dünyasında iletişim daha çok önem arz ediyor. Çünkü gündem çok hızlı değişiyor. İnsanlar bu seri gündem değişikliği içerisinde kanaatlerini medyadan aldıkları bilgiler doğrultusunda ediniyor. Medya, haber ve bilgi verme özellikleri ile insanların sürekli değişen gündemden haberdar olmasını sağlıyor. Bu açıdan 42 yıldır Konya’da önemli bir misyonu üstlenen Merhaba Gazetesi’nin 42. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Referandum süreci ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur İbrahim Altay, Selçuklu’nun referandumdan evet oyu çıkması için Meram ve Karatay’dan daha çok çalışması gerektiğine dikkat çekti.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan da Altay’a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı şükranlarını sundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.