Aksaray'da jandarmadan bayram şekeri

Aksaray'da jandarmadan bayram şekeri

Jandarma Trafik ekipleri, bayram boyunca yollarda hem sürücüleri uyardı, hem de bayramlarını kutlayarak şeker ve kolonya ikramında bulundu.

Aksaray’da Ramazan Bayramı nedeni ile bayram trafiğini kontrol altına almak, sürücüleri uyarmak ve meydana gelebilecek kazaları en az seviyeye indirebilmek için bayramda görev başında olan Jandarma Trafik ekipleri, bayram boyunca yollarda hem sürücüleri uyardı, hem de bayramlarını kutlayarak şeker ve kolonya ikramında bulundu.
Ramazan Bayramı’nda trafiğin yoğun olması nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Trafik ekipleri, bayram boyunca yollarda görev yaptı. Gece ve gündüz olmak üzere uygulamalar yapan ekipler, tüm sürücüleri tek tek durdurarak bayramda trafiğin yoğunluğunu ve kaza riskinin daha yüksek olduğunu anlattı. Jandarma ekipleri, sürücülerle tek tek ilgilenerek, emniyet kemerlerini takmaları, aşırı hız yapmamaları, takip mesafesine uymaları ve hatalı sollama yapmamaları konusunda önemle uyardı. Uyarıların ardından sürücülerin bayramlarını da kutlayan jandarma ekipleri, ayrıca sürücü ve yolculara kolonya ve bayram şekeri ikram etti. Aksaray Konya, Ankara, Nevşehir ve Adana karayollarında görev alan Jandarma timleri, bayram sonrasında da uygulamalarını aralıksız sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.