Akış ile Üstün sosyal medyada kavga etti!

Akış ile Üstün sosyal medyada kavga etti!

AK Parti eski Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı başdanışmanı Mustafa Akış, AK Partililere seslenen Ahmet Davutoğlu'nu sosyal medyadan eleştirdi.  

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, hakkındaki mahkeme kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul Saraçhane’de düzenlenen “Millet, İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde; “Özellikle AK Parti seçmenine sesleniyorum: Milli iradeyi esir alanlara karşı sesinizi yükseltin. Değerli AK Parti’yi destekleyen seçmeler, sizin kazanımlarınız yozlaşmış bir iktidarın teminatında olamaz. Sizin kazanımlarınızın teminatı demokratik hukuk devletidir." sözleri ile AK Parti camiasında tepkiye neden oldu.

Akış'tan Davutoğlu'na eleştiri

AK Parti eski Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Ahmet Davutoğlu'nun sözlerine ilişkin sosyal medyada,"İki genel seçime başlarında girdiğim” diyerek AK Parti seçmenine seslenmiş. AK Parti’nin bir üyesi olarak diyemez; çünkü egosu izin vermez, hırsı müsaade etmez.  Tek sahibi olduğu şey, Cumhurbaşkanımızın ona bahşettiği AK Parti Genel Başkanlığı" ifadelerini kullandı. 

Akış ile Üstün arasında "Şahsiyet" gerilimi 

İlbank AŞ Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Akış'ın açıklamasına verdiği yanıt ile ikili arasında gerilim yaşandı.  Üstün, Akış'ın paylaşımına,"Senin gibi şahsiyeti oturmamış danışmanlar için bağışlayan, affeden ve bahşeden Allah değil lideri olabilir. Yarattığı hangi kulunun ne kadar şerefli ve onurlu olduğunu Allah biliyor." sözleriyle cevap verdi.

Mustafa Akış ise Üstün'e," Şahsiyetin oturmaması nedir biliyor musun? Milletvekilliği ve İlbank Yönetim Kurulu Başkan’lığı görevi boyunca abartılı sadakat gösterileri yapıp görev sona erince koşarak karşı cepheye gitmektir. Şahsiyetini omurgasında değil; cüzdanında taşıyanla işimiz yok!" şeklinde karşılık verdi.

Bunun üzerine Feramuz Üstün,"Kendini tarif ediyorsun. Ankara’da herkes herkesi tanır. Allah varken kuluna minnet eden senden haysiyetsiz olsun. Cüzdan işlerini sen iyi bilirsin defol istediğin çöplüğe." diyerek gelirimi devam ettirdi.

merhabahaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum