AK partili belediye “Hindu Festivali” düzenledi

AK partili belediye “Hindu Festivali” düzenledi

Hindistan’daki savunmasız Müslümanlar Hindu teröristler tarafından göz göre göre vahşice katledilirken AK Partili belediye “Hindu Festivali” düzenledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ve partinin üst düzey isimleri tarafından sıklıkla “Dindar nesil yetiştireceğiz” söylemi kullanılırken, Uşak’ta yaşanan rezalet görüntüleri “dindar bir nesil yetiştirme” idealinden çok uzaktı. Yayın ilkelerimiz gereği ayrıntılarına yer veremeyeceğimiz manzaraların yaşandığı etkinlikte günahlar zirve yaparken, manevi değerlerimiz yine ağır bir tahribata uğratıldı.

Hindistan'da Müslümanlar Hindu teröristlerin zulmü altında inim inim inlerken,  belediye Hinduların festivalini kutladı. AK Partili Uşak Belediyesi’nin Hindulara ait ‘Holi Festivali’ düzenlemesi hem bir kültür tahribatı hem de Müslümanların meselelerine karşı sorumsuzluk olarak büyük tepki çekti.  Rezalet görüntülere sahne olan festivalde  Belediye Başkanı Mehmet Çakın da sahnede boy gösterdi.

HİNDULARIN SAPKIN FESTİVALİNDE REZALET SAHNELER YAŞANDI

Müslüman Türkiye toplumunda manevi tahribat her geçen gün artıyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte belediyelerin halka açık düzenledikleri gayriahlaki festivaller şuurlu Müslümanların tepkisini çekiyor. İktidar partisi  tarafından yönetilen Uşak Belediyesi’nin düzenlediği ‘Holi Festivali’nde yaşanan aşırılıklar, vatandaşı çileden çıkardı. Hindistan’da Müslümanlara adeta kan kusturan Hinduların festivalini düzenleyen AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Çakın tepkilerin odağına otururken skandala tepki gösteren Türkiye’deki Hindistanlı Müslümanlar ‘Holi Festivali’ni kutlamanın bir şirk olduğunu ve İslami değerlerle asla bağdaşmayacağını ifade ettiler.

HİNDİSTAN’DA YAŞANAN ZULÜMLERDEN HABERİNİZ YOK MU?

Müslümanlara düşmanlık yapan Hinduların batıl ve şeytani inanışlarının bir yansıması olan ‘Holi Festivali’nin Müslümanlara örnek bir etkinlik olarak sunulması AK Partili belediyelerin günah listesine bir yenisini daha ekledi. Binlerce gencin bir araya geldiği festivalde Müslüman bir topluma yakışmayan gayriahlaki manzaralar oluştu. Skandal etkinliğin Hindistan’da Müslümanlara yönelik Hindu zulümlerinin had safhaya çıktığı bir dönemde gerçekleştirilmesi ise Dünya Müslümanların meselelerine karşı ‘sorumsuz’ bir eylem olarak tanımlandı.

DİNDAR NESİL BÖYLE YETİŞMEZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partinin üst düzey isimleri tarafından sıklıkla “Dindar nesil yetiştireceğiz” söylemi kullanılırken, Uşak’ta yaşanan rezalet görüntüleri “dindar bir nesil yetiştirme” idealinden çok uzaktı. Yayın ilkelerimiz gereği ayrıntılarına yer veremeyeceğimiz manzaraların yaşandığı etkinlikte günahlar zirve yaparken, manevi değerlerimiz yine ağır bir tahribata uğratıldı.

BAŞKAN REZALETİN ADINI ‘ÇILGINLIK’ KOYDU

Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise skandal etkinliğin adını çılgınlık olarak koydu. Çakın, sanki çok faydalı bir iş yapmış gibi sosyal medya hesaplarından şov yaptı. Sahnede adeta kendinden geçen Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Gençlere uymamın sonucu, her zamanki gibi çılgınlık oldu. Bugünkü etkinliğimizde bu çılgınlıktan artakalan; gençlerin mükemmel enerjisiyle daha da güzelleşen bu fotoğraf kareleriydi. Etkinliğe katılıp bu renk cümbüşüne ortak olan herkese teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı etkinlik alanına bekliyorum” dedi. Çakın’ın mesajlarına yüzlerce tepki yorumu yapıldı.

Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum