Ahbap üyeleri  işçi gibi çalıştı

Ahbap üyeleri işçi gibi çalıştı

Şarkıcı Haluk Levent’in önderliğinde hareket eden KTO Karatay Üniversitesi Ahbap Topluluğu üyeleri, her öğrencinin birer işçi gibi çalıştığı çalışmalar sonucunda Konya’nın Kulu ilçesindeki bir aileye mutluluk dağıttı

Şarkıcı Haluk Levent’in önderliğinde hareket eden KTO Karatay Üniversitesi Ahbap Topluluğu üyeleri, her öğrencinin birer işçi gibi çalıştığı çalışmalar sonucunda Konya’nın Kulu ilçesindeki bir aileye mutluluk dağıttı

evde-calisma-1.jpg

 

AHBAP yardımlaşma ve çalışma grubunun tespiti ile Konya’nın Kulu ilçesindeki bir evde “Bir Küçük Mutluluk” çalışma kapsamında Ahbap Gönüllüleri tarafından başarılı bir çalışmaya imza atıldı. Aylar öncesinde tespit edilen ve annenin olmadığı bir evde MS hastası baba ile 4 çocuğun bulunduğu aileye yardım kampanyası düzenlendi. KTO Karatay Üniversitesi Ahbap topluluğunun yürüttüğü çalışmalarda ana sponsorluğu üniversite üstlenirken bazı yardımseverlerinde destekte bulunduğu öğrenildi.

HALUK LEVENT’TEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Konya’ya bir konser için gelen ünlü şarkıcı ve Ahbap Genel Başkanı Haluk Levent’te, KTO Karatay Üniversitesi’ne teşekkür ziyaretinde bulunmasının ardından öğrencilerle özel bir söyleşiye katıldı. Levent ziyaretinde, yerleşke alanına da Ahbap Çınarı fidan dikiminde bulundu. Ünlü şarkıcının Konya ziyaretinin ardından yardımın ulaştırılacağı Konya’nın Kulu ilçesine hareket eden ve birçok kız ve erkek öğrenciden oluşan Ahbap üyeleri, evin iç kısmında temizliği dışarıda da boya badana işlerini gerçekleştirdi. Kız öğrencilerin evdeki çocuklarla ilgilendiği ve temizlik işlerini yaptığı çalışmalarda erkek öğrencilerde hem kız öğrencilere yardımlarda bulunurken evin boya badana işlerini de tamamladı.

İKİZ KIZLAR HEM DUYABİLECEK HEM KONUŞABİLECEK

MS hastası olan Eyüp Taşkın ile kızları Havvanur, Hiranur, Beydanur ve kızların ağabeyi Ömercan için okul ihtiyaçlarının da karşılandığı çalışmalar kapsamında, işitme sorunu yaşayan ikiz kızlarında kısa zamanda hem duyabilmeleri hem de konuşabilmeleri için yeni cihazlarına kavuşacağı öğrenildi. Yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla Ahbap Topluluğu ve aile üyeleri mutluluk fotoğrafı çektirdi. Mutluluk fotoğrafının ardından topluluk üyeleri ilçeden ayrıldı.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.