"AGD yurtlarında öğrenciler aile sıcaklığını ve samimiyeti bulacak"

"AGD yurtlarında öğrenciler aile sıcaklığını ve samimiyeti bulacak"

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi yeni eğitim öğretim yılı başlamasından dolayı basın açıklaması düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılınç, “Öğrencilerine kaliteli hizmet vermeyi ciddi bir prensip olarak gören yurtlarımız, geleceğin sahibi değerli gençlerimize sadece barınma imkânı değil, akademik ve kişisel gelişimlerinize katkı sağlayacak imkanlar sunmayı da bir görev biliriz“ dedi.

İNSANLARIN EN HAYIRLISI INSANLIĞA FAYDALI OLANDI‘

İnsanların en hayırlısı insanlığa faydalı olandır inancı ile çalışmalarını yürüttüklerini belirten Kılınç, şunları kaydetti: Anadolu Gençlik Derneği, ülkemizin il, ilçe, belde ve mahallelerinde kurduğu şube, temsilcilik ve bürolarla, bunların yanı sıra diğer müessese ve faaliyetlerle ülkemiz gençliğinin beraberlik ve kardeşliğinin öncüsü olmuştur.

Kurulduğu günden bu yana aktivitesini yitirmeyen çalışma aşkı ile Anadolu Gençlik Derneği, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve dünyanın en büyük gençlik organizasyonu olarak aziz milletimizin dernek medeniyetinin parlak bir temsilcisi olmayı hak etmiştir.

Anadolu Gençlik Derneği şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üstlendiği misyonu geçmişten aldığı güçle, yarınlara daha büyük bir heyecanla taşıma azim ve kararlılığındadır.

Anadolu Gençlik Derneği'nin "Projesi insan, muhatap kitlesi gençlik, sevdası Türkiye’dir.”

Anadolu Gençlik Derneği "Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekin, 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikiniz, 100 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir insan yetiştiriniz." anlayışı ile hareket etmiş ve bugün misyonu ve vizyonu ile bütün insanımızı kucaklayan, teknolojiyi kullanan, ilmi akademik seviyeli çalışmaları ile insanımızdan aldığı gücü yine onların istifadesine sunan özelliği ile çalışmalara devam edecektir.

Anadolu Gençlik Derneği canından ve cananından aziz saydığı mukaddes görev aşkıyla insanlığa hizmet vermiştir. Her zaman en önde yürüyen "sevgi ve kardeşlik bayrağını bugün daha geniş ufuklara götürmenin haklı gururunu hep birlikte yaşamaktadır.

Anadolu Gençlik Derneği'nin rakibi; kavga, çatışma, kin ve cehalet olmuştur. Onların yerine fedakar kadroları ile barışı, sevgiyi, konuşarak anlaşmayı ve bilgiyi ikame etmeye gayret göstermiştir.agd1-1102x800.jpg

Bugün dünyada ulus-devlet yapısından uluslar üstü bir yapıya doğru hızlı bir geçiş süreci yaşanmaktadır. Bunun doğal bir sonucu olarak, üçüncü sektör olarak adlandırılan sivil toplum kuruluşlarının sorumluluğu ve etkinliği çok daha artmaktadır.

Bu anlamda şüphesiz üniversite eğitimi her gencin hayatında önemli bir dönüm noktasıdır. Henüz elinizin kalem bile tutmadığı dönemlerde kariyer hedefiniz hayal dünyanızda filizlenmeye başlamıştır. Ancak eliniz kalem tutup, eğitimin ABC sini söktüğünüz andan itibaren, kendinizi zorlu bir maratonun içerisinde bulursunuz.

Bir dolu ümit ve heyecanla hayal ettiğiniz üniversitenin kapısında içeri adımınızı attığınızda ise bütün yorgunluklarınız, uykusuz geceleriniz, vazgeçtiğiniz bir dolu şey geride kalmıştır. Tabi üniversiteyi başka bir şehirde ya da ülkede kazanmışsanız şayet, geride bıraktıklarınız sadece yorgunluklarınız değildir. Aileniz, arkadaşlarınız, doğup büyüdüğünüz memleketiniz de geride kalmıştır.“

KONYA GENÇLIĞIMIZE EN IYI ŞEKILDE HIZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞIZ

Gençlere her zaman en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Kılınç, sözlerini şöyle tamamladı: “Üniversite hayatı size üniversiteli olmanın salt bir akademik süreç değil, kendi ayaklarınız üzerinde durmanızı öğreten, hayata dair yeni tecrübe ve kazanımlar sağlayan bir yolculuk olduğunu da gösterir.

İşte bu yolculuğun en önemli aşamalarından biri de kendinizi güvende hissedeceğiniz barınma ihtiyacınızı karşılamak olacaktır. Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi olarak yurtlarımız heyecan, ümit ve birazda tedirginlikle çıktığınız bu yolculuğunuzda sizlere güvenilir, aile sıcaklığını ve samimiyetini bulacağınız mekanlar olarak kapılarını açmakta. Öğrencilerine kaliteli hizmet vermeyi ciddi bir prensip olarak gören yurtlarımız, geleceğin sahibi siz değerli gençlerimize sadece barınma imkânı değil, akademik ve kişisel gelişimlerinize katkı sağlayacak imkanlar sunmayı da bir görev bilir.

agd3-1102x800.jpg

Bugüne kadar süre geldiği gibi bundan sonra da Konya gençliğimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Zira gençlik demek, gelecek demektir. Gençlerimizin her biri bizlere Allah’ın birer emanetidir. Bizler de bu emanetin kıymetini bilerek hareket edecek ve onları asımın nesli olma yolunda yetiştirmeye gayret edeceğiz. Bu manada Konya merkez ve ilçelerimizde 10’un üzerinde yurdumuzla yüzlerce kız ve erkek öğrencilerimizin sorunları ile ilgilenip onların tüm dertleri ile hemhal olmaya ve onları üniversite hayatlarında ve konaklamayı tercih ettikleri yurtlarımızda geleceğe dair güzel ve unutulmaz birikimlere sahip olmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Yurtlarımızda kalmak isteyen öğrencilerimiz 0332.353 23 24 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

Eğitim ve öğretim döneminde tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz“

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.