Abdulkadir Karaduman: Birinci vazifemiz insanımızı hak ettiği noktaya getirmek

Abdulkadir Karaduman: Birinci vazifemiz insanımızı hak ettiği noktaya getirmek

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman başkanlığında gerçekleşen Gençlik Kolları Genel Merkez Başkanlık Divanı Toplantısı’nda, yeni dönem plan ve stratejiler belirlendi.

Toplantıyla ilgili yapılan bildiri metninde, “Gençlik Kolları olarak Türkiye’nin dört bir yanında yapacağımız çalışmalarla bu sefil zihniyetlerle mücadele etmek ve insanımızı hak ettiği konuma getirmek en birinci vazifemizdir” ifadelerine vurgu yapıldı.  

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Merkez Başkanlık Divanı, Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman başkanlığında Ankara’da gerçekleştirildi. Yeni dönem, plan ve strateji hazırlıklarının ele alındığı toplantıda Saadet Partisi Gençlik Kolları’nın, önümüzdeki dönem gençlik çalışmalarının altyapısını oluşturan bir sonuç bildirisi yayınladı. Yeni dönem çalışmalarının temel hedeflerini içeren bildiri metninde, Türkiye’nin en köklü hareketi olan Millî Görüş teşkilatlarının vatandaşlarımızın her daim teminatı olduğuna vurgu yapılarak, söz konusu teminatın Millî Görüş gençliğinin omuzlarında yükseleceğine dikkat çekildi. Vatandaşlarımızı küresel sömürü sistemine entegre etmeye çalışan işbirlikçi zihniyetlerin ülkeyi getirdikleri nokta ve sürüklemeye çalıştıkları uçurumun ortada olduğu belirtilen bildiri metninde, “Gençlik Kolları olarak Türkiye’nin dört bir yanında yapacağımız çalışmalarla bu sefil zihniyetlerle mücadele etmek ve insanımızı hak ettiği konuma getirmek en birinci vazifemizdir” ifadeleri yer aldı.

“TÜM GENÇLERE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Bildiri metninde, din, dil, ırk ve düşünce ayrımı gözetmeksizin ülkenin geleceği olan tüm gençlere ulaşmak olduğu belirtilerek, “Ülke gençliğini ilgilendiren ekonomik, sosyal, hukuki meseleler ile eğitim alanında çalışmalar yapılacak ve ülkemizi içine sürüklendiği çıkmazdan kurtaracak olan politikalar üretilecektir. Ülkemizdeki 30 milyonluk genç nüfusun dinamizmini ve potansiyelini adeta pasifize eden işsizliğin önüne geçilecek, milyonlarca gencimizin alın terini ve emeğini sömürerek açlık sınırının dahi altında ücretlere mahkûm eden düzen, gençlik teşkilatlarımızın iktisadi çalışmaları ve gayretleriyle değişecektir” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.