22 Aralık hava durumu: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

22 Aralık hava durumu: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

22 Aralık güncel hava verileri açıklandı. Meteoroloji uzmanları Muş, Bingöl, Bitlis, Siirt ve Şırnak çevrelerine kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

22 Aralık hava tahminleri! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre,  Orta Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kocaeli, Sivas, Amasya ve Tokat çevreleri, Sakarya, Antalya, Karaman, Niğde, Kayseri, Doğu Akdeniz, Batı ve Doğu Karadeniz bölgeleri yağmurlu geçecek. 

Öte yandan Kıyı kesimler ve Güneydoğu Anadolu ile Malatya çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Ayrıca iç ve doğu kesimlerde sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağmurların, Muş, Bingöl, Bitlis, Siirt ve Şırnak çevreleri ile Diyarbakır ve Mardin'in doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden bölgede yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı, vatandaşların dikkatli olması gerektiği açıklandı.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da gün içerisinde ortalama 10°C'lik hava sıcaklığı bekleniyor. Ayrıca gün içerisinde parçalı ve çok bulutlu bir gün yaşanacak.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da 5°C'lik hava sıcaklığı bekleniyor. Öte yandan Ankara'da parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.