‘2016 yılında da lider marka olduk’

‘2016 yılında da lider marka olduk’

Fiat, Konya’da en çok tercih edilen marka olarak 2016’nın da marka lideri oldu ve 2016’nın sonuna doğru hem üretim hem de ihracatta son yılların en yüksek seviyesine ulaşarak Türkiye otomotiv sektöründe zirveye adını yazdırmayı başardı.

Koyuncu Fiat Satış Müdürü Metin Derya, konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Başarılarının temelinde, müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyen kaliteli hizmet anlayışı ile, bu hizmeti gerçekleştirebilecek, işinin ehli profesyonel kadromuz ve alın terlerinin yer aldığını belirten Derya, “2016 yılında daha önceki yıllarda olduğu gibi marka lideri olduk. Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi  Fiat olarak marka liderliğimizi devam ettiriyoruz. Aynı zamanda geçen yılı da marka lideri olarak kapattık. Birinciliği hiç kimseye bırakmamaya gayret veriyoruz. 2016 yılında 140 araç farkı ile birinci olduk ve  olmaya da  devam edeceğiz, bu liderlikte bizi destekleyen bu gururu yaşatan tüm Konya halkına da teşekkür ederiz” dedi. Koyuncu Fiat Satış Müdürü Metin Derya, Fiat’ın başarılarının sırrını anlattı. Bu konuda ekip ruhuna dikkat çeken Derya, “Başarımızın sırrı ekip ruhudur. Birde Konya Fiat’ı çok seviyor. Geçmiş yıllardan da süregelen bir marka haline geldik. Bizler ekip ruhu içerisinde çalışıyoruz. Güler yüzlülüğümüzü hiçbir zaman kaybetmemek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Servis bölümünde fiyatlarımız çok uygun. Vatandaşlarımız hem hesap açısından hem de güven açısından bizleri tercih ediyorlar. Bizim diğer bir artımız kendi bünyemizde kredi imkânı sunmaktır. Takas olanağımız da var. Özellikle Fiat Egea modelinde garanti süresi 5 yıldır. Buda Fiat’ın kendi ürettiği araca ne kadar güvendiğini göstermektedir. Bu sektördeki rakiplerimize göre fiyatlarımız daha caziptir. Sürekli kampanyalar uyguluyoruz. Sıfır faizli kampanyalarımız da oluyor” ifadelerini kullandı.

FIAT EGEA MODELLERİNDE 5 YIL GARANTİ

Metin Derya ayrıca gerçekleştirdikleri kampanyalara da değindi. Fiat Egea model araçlarda 5 yıl garanti olduğuna dikkat çeken Derya, kampanyalarla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Şuanda otomobil bölümünde Egea Sedan ve Hatchback modellerinde kampanyalarımız vardır. İndirimli kredi olanağımız bulunmaktadır. Ticari tarafında ise 2016 model araçlarımızda 24 bin TL’ye 20 ay sıfır faiz seçeneği bulunmaktadır. 2017 model Ticari araçlarımızda ise yine uygun kredi seçeneğimiz bulunmaktadır. 48 aya kadar sabit orandan müşterilerimize kredi imkânı sunuyoruz. 2017 model araçlarımız gelmeye başladı. Ancak 2016 model araçlarımız da stoklarımızda bulunmaktadır. 2016 model araçlar 2017 model araçlara göre fiyat olarak şuan daha caziptir. Zaten modellerimizde herhangi bir kasa değişikliği bulunmuyor. Showroomumuz daha iyi hizmet verebilmek için uzman Satış Danışmanlarımızla beraber ticari ve otomobil bölümü olarak ikiye ayrılmış durumdadır. Daha profesyonel olma yolunda ilerlemektedir. Şuanda bu sektörde uzmanlaşmak istiyoruz. Fiat hedeflerine hep yüksekten bakarak ilerliyor. Bizler daha çok müşterimize ulaşacağımızı düşünüyoruz. Fiat Egea’da 5 yıl 100 bin kilometre, Ticari de ise 3 yıl 150 bin kilometre garantilerimiz bulunmaktadır. Konyalılara ilgileri için tekrar teşekkür ederiz, showroomumuza da bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.