Yaza Veda Şenliği Modifiye Araç Sergisi, Sona Erdi

Yaza Veda Şenliği Modifiye Araç Sergisi, Sona Erdi

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi Loulet Outlet AVM'nin katkılarıyla düzenlenen Yaza Veda Şenliği Modifiye Araç Sergisi, sona erdi.

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi Loulet Outlet AVM'nin katkılarıyla düzenlenen Yaza Veda Şenliği Modifiye Araç Sergisi, sona erdi. Birbirinden ilginç ve göz kamaştırıcı 170 ithal modifiye aracın yer aldığı sergiye araç tutkunları, yoğun ilgi gösterdi. Modifiye araç tutkunlarının buluşma adresi Samsun Tuning Derneği koordinesinde yapılan serginin amacına ulaştığını ifade eden derneği kurucu başkanı Yağız Ali Açmak, Lovelet'in katkılarıyla büyük ve önemli bir organizasyona imza attıklarını söyledi. Açmak, sergiye yoğun ilgi gösteren modifiye araç tutkunlarına da teşekkür etti.

    Lovelet Outlet AVM içinde ve otopark alanında gerçekleşen modifiye araş sergisi, büyük bir katılıma sahne oldu. AVM içinde 40 sergilenirken, dışarıda da 130 araç meraklılarını büyüledi. Modifiye araçlara ilişkin Samsun’daki potansiyeli Türkiye`ye tanıtan dernek, sektörle ön yargıları da katılımlara verdikleri bilgilerle kırmaya çalıştı. Modifiyenin sınırsız dünyasının kapılarını meraklılarına açan Samsun Tuning Derneği, sergide birbirinden ilginç, estetik ve baş döndürücü özellikli modifiyeli araçların yanı sıra firmaların son teknolojik ürün ve aksesuarları da büyük ilgi gördü.

    Sergiyle ilgili değerlendirmede bulunan Samsun Tuning Derneği Kurucu Başkanı Yağız Ali Açmak, serginin 7'den 70'e herkesin ilgisini çektiğini kaydetti. Açmak, ''Samsun'dan gelen araçların katıldığı bir sergi oldu. AVM içinde ful modifiyeli 40, dışarı da ise 130 araç sergiledik. Yaza Veda Şenliğimiz, hem gelenler hem de bizler açısından güzel geçti. Çocukların yanı sıra aileler de büyük ilgi gösterdi. Çok memnun olduk. Amaçlarımızı ve misyonumuzu da insanlara birebir anlatma fırsatı bulduk. Sergimiz modifiyenin tanınmasında etkili oldu. Çok da güzel tepkiler aldık. Bundan sonra benzer sergimizi kış başında yapacağız.'' diye konuştu.

    Benzer organizasyonu kış başında da yapacaklarının altını çizen Yağız Ali Açmak, sözlerini şöyle sürdürdü, ''Bu tür gösteri ve organizasyonlarımız için yıllardır pist istiyoruz. Daha önce Engiz Havaalanı'nı kullanıyorduk. Burası okullara tahsis edilince artık kullanamıyoruz. Biz de Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne başvuru yaptık. 1 km uzuluğunda pist istedik. Şuana kadar olumlu bir netice alamadık ama bekliyoruz. Pist olmadığı için gençler trafiğin işler olduğu caddelerde hız denemeleri yapıyor. Bu da güvenli trafik için güzel bir değil. Bizlere böyle bir imkan tanınırsa yerel yönetimlere çok müteşekkil kalacağız.'' CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.