Meşhur Türk firması konkordato ilan etti! Televizyonlardaki reklam detayı dikkat çekti

Meşhur Türk firması konkordato ilan etti! Televizyonlardaki reklam detayı dikkat çekti

Türkiye ekonomisindeki kötü gidişata bağlı olarak bazı firmalar konkordato ilan ediyor. İflas eden firmaların sayısı da hayli fazla. Son olarak meşhur Türk firması konkordato ilan etti. Firmayla ilgili televizyonlardaki reklam detayı dikkat çekti.

Küresel ekonomik kriz dünya genelinde faaliyet gösteren her firmayı olumsuz etkiledi. Bazı sektörler bu süreçte yeniliklere adapte oldu ve en ufak zararla krizi atlattı. Bazıları ise gelir gider tablosunu dengeleyemediği için iflas etti.

konkordato.jpg

REKABET ARTTIĞI İÇİN BAZI FİRMALAR ZORA GİRDİ

En az zarar eden sektör ise gıda sektörü olarak biliniyor. Beslenmenin önemi pandemi döneminde daha iyi anlaşıldığı için gıda fiyatları yükseldi.

panel.jpg

Enerji sektöründe faaliyet gösteren birçok firma ise zor duruma düştü. Rekabet arttığı için yenilenebilir enerji alanında ticari çalışmalar yürüten işletmeler zora girdi.

assan.jpg

ADANA MERKEZLİ FİRMA HAKKINDA KESİN MÜHLET KARARI ÇIKTI

Son olarak Adana merkezli faaliyet gösteren yenilenebilir enerji firması konkordato ilan etti. Eprom Enerji Elektrik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi'yle ilgili mahkeme 1 yıl kesin mühlet kararı verdi.

panel-4.jpg

2004 yılında kurulan firma güneş enerji santrali, rüzgar enerji santrali ve elektrik altyapı tesisleri gibi projelerin kurulumunu gerçekleştiriyor.

panel-5.jpg

TELEVİZYONLARDA REKLAMI ÇIKAN FİRMANIN İŞLERİNİ YAPIYORDU

Şimdiye kadar onlarca projeye imza atan firmanın üstlendiği projelerde ise Göktekin Enerji detayı dikkat çekti. Eprom Enerji, Göktekin Enerji'ye ait birçok projenin kurulumunu gerçekleştirdi. Yılda 2 milyar liradan fazla ciro yapan Göktekin Enerji kısa süre önce konkordato ilan etmişti. Televizyonlarda reklamı çıkan firmanın konkordato kararı herkesi şaşırtmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi