Konya'da belediye bu arsayı 855 milyon liraya satacak! Konumundan dolayı değerli

Konya'da belediye bu arsayı 855 milyon liraya satacak! Konumundan dolayı değerli

Türkiye genelinde belediyeler hizmetlerini sürdürmek için arsa satışına imza atabiliyor. Son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi 855 milyon liraya dev bir arsayı satışa çıkardı.

Türkiye'de kamu kurum ve kuruluşları çeşitli gerekçelerle gayrimenkul satışına imza atabiliyor. Son yıllarda en çok arsa satışının gerçekleştirildiği illerden birisi Konya. Kentte belediyeler yeri yatırımları hayata geçirmek maksadıyla arsa satışlarına imza atıyor.

sanayi-3.jpg

BU ARSA ÖNCEKİ SATILANLARDAN ÇOK DAHA DEĞERLİ

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay Belediyesi, Selçuklu Belediyesi ve Meram Belediyesi kentte en çok arsa satışı yapan belediyeler olarak biliniyor. Sanayi imarlı arsaların satışıyla gündeme gelen Konya Büyükşehir Belediyesi yeni bir satış ilanına daha çıktı. Bahsi geçen bu arsa ise öncekilere göre hem çok büyük hem de çok değerli.

sanayi-2.jpg

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İNŞA EDİLEBİLECEK

132.660 metrekare büyüklüğündeki arsanın satışı için ihaleye çıkılacak. 15 Mayıs 2024 tarihindeki ihalede en yüksek teklifi veren arsanın sahibi olacak. Küçük sanayi alanı imarlı arsa için muhammen bedel olarak 855 Milyon 664 Bin Türk Lirası belirlendi. İhaleyi kazanan kişi 24 ay taksitle ödeme yapabilecek. Arsa konum olarak Fevziçakmak Mahallesinde yer alıyor.

2222.jpg

İhale ilanında yer verilen açıklama şu şekilde:

1- Mülkiyeti Belediyemize ait, yukarıda tapu kaydı belirtilen gayrimenkuller, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi ve İhale Şartnamesi dâhilinde kapalı teklif (artırma) ihale usulü ile satılacaktır.

2- İhale, 14.05.2024 Salı günü Belediye Encümeni tarafından Konevi Mh. Millet Cd. A Blok No:14 Meram/KONYA adresindeki Büyükşehir Belediyesi Konevi toplantı salonunda yapılacaktır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum