Mehmet Uslu: Hak etmiştik

Mehmet Uslu: Hak etmiştik

Beşiktaş karşısında özellikle de maçın ikinci yarısında kazanma adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyleyen Mehmet Uslu, mağlup duruma düşmelerine rağmen oyundan kopmadıklarını ve takım olarak hak ettikleri ve kendileri için altın değerinde olan

Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda rakibin zayıf yönlerine göre çalıştıklarını belirten Mehmet Uslu, maçla ve ligde kalan haftalarla ilgili şu açıklamayı yaptı.  
"Çalıştıklarımızı ilk yarı boyunca yapamadık. Topun kontrolü daha çok rakibimizdeydi ve bu da kendilerini daha etkili yaptı. Bizim Hasan ağabey ile bulduğumuz bir pozisyonumuz, rakibinde uzaktan attığı ve İtandje'nin çıkarttığı iki şutu var. Ama ikinci yarıda sahada daha farklı bir Konyaspor vardı. Rakipten daha çok isteyen, topun kontrolünü kendinde tutan, bununla birlikte gol pozisyonlarına giren takımdık. Fakat skor olarak geri düştük. Golden sonra iştahımız, arzumuz daha da arttı. Rakip kaleye yüklendik ve uzatma dakikalarında bulduğumuz golle maçtan berabere ayrıldık. Bakıldığında iki devreli maç oldu ve biz ikinci yarıdaki oyunumuzla 1 puanı hak ettik diye düşünüyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.