'Konya'ya güveniyoruz'

'Konya'ya güveniyoruz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, “ Millet ve memleket davasının direği Konya. Şimdiye kadar üzerine düşeni hep yaptı. İnanıyoruz 16 Nisan'da da yapacak. Konya halkına güvenimiz tam” dedi

AK Parti Konya İl Başkanlığı, düzenlediği toplantı ile halkoylaması saha çalışması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Sorgun'un yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik katıldı.

17 NİSAN'DA FARKLI HAVA OLACAK

Sorgun, Avrupa'nın kendi ürettiği değerleri ayaklar altına aldığını belirtti. Bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini vurgulayan Sorgun, “İnsanlık için hayırlı şeylerin olduğunu söyleyemeyiz. Biz, bütün dünyanın iyiliğini isteriz. Onlar kötü olursa biz de iyi olamayız” dedi. Sorgun, “Sayın Cumhurbaşkanımız ile ilgili kabul edilemeyecek bir pankart asıldı. Doğru şeyler değil. Bölgemizde haritalar çizilmek isteniyor. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. 16 Nisan akşamı, 17 Nisan sabahı çok değişik bir hava oluşacak” açıklamalarında bulundu.

AB ÜLKELERİ ORTAÇAĞ'A DÖNÜYOR

Halk oylamasına sayılı günlerin kaldığını hatırlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, anketlerdeki karar seçmenlerin oranının gün geçtikçe azaldığını söyledi. Ana muhalefet partisi CHP'nin algı oluşturma çabası içinde olduğunu ifade ederek, bu tutumunu kınadı. Yalanlara karşı gerçeklerin ortaya çıktığını yineleyen Sorgun, şunları kaydetti: “Ölçüsüzlükte sınır tanımayanlar var. İçte ve dışta ülkemize karşı algı oluşturmak istiyorlar. İbretle izliyoruz. Avrupa Birliği ülkeleri, kendi ortaçağlarına dönüyor gibi. Hasta adam rolündeler. Hasta olduklarını da kabul etmiyorlar.”

KONYA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK

“Endişemiz yok. Sahaya indikçe güzel havanın oluştuğunu gördük. Bahar geliyor. Gerek coğrafi gerek ise toplumsal atmosfer hakim olacak” diyen Sorgun, konuşmasını şöyle tamamladı:  “Disiplinli ve planlı bir çalışma var. Millet ve memleket davasının direği Konya. Şimdiye kadar üzerine düşeni hep yaptı. İnanıyoruz 16 Nisan'da da yapacak. 37 yıllık hukukçuyum. Arkasında duramayacağımız hiçbir madde, değişiklikte yok. Muhalefetin düştüğü durum içler acısı. Asılsız şeyler söylüyorlar. Biz onlara 'ufak at civcivler' yesin  diyoruz. Millet, her zaman gerçekten yana. 1950 yılından bu yana CHP'yi iktidara getirmedi. Yetki millette veya milletin yetki verdiğinde. Güçlü bir yürütme ve yargı olacak.”

KONYA TEŞKİLATI 2 BİN 218 PROGRAM YAPTI

Teşkilat olarak sahada yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat da şunları kaydetti: “22 gün gece gündüz sürdürdüğümüz çalışmalarda 2 bin 218 program yaptık. 700 kişilik bir ekip ile çalışıyoruz. İşimiz bitmedi. Önümüzde 20 günlük bir süreç var. 14 Nisan'da inşallah Cumhurbaşkanımız Konya'ya gelecek. Tüm vatandaşlarımızı mitinge davet ediyoruz.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum