Konya'nın en ucuz iftar menüsü bu mekanda! Sadece 250 lira

Konya'nın en ucuz iftar menüsü bu mekanda! Sadece 250 lira

Konya ve Türkiye genelinde iftar menüleri bu yıl cep yakıyor. Ortalama olarak kişi başı 350 liradan başlayan menü fiyatları 1000 liraya kadar yükseliyor. Konya'nı en ucuz ve lezzetli iftar menüsü ise bu mekanda.

Türkiye genelinde iftar menülerine gelen zamlar gündemden düşmüyor. Konya dahil büyükşehirlerde belirlenen menü fiyatları cep yakıyor. Normal zamana kıyasla neredeyse iki katı fiyat belirleyen mekanlar tepki çekiyor.

coskun-939393.jpg

İFTAR MENÜLERİ KİŞİ BAŞI 1000 LİRAYA KADAR YÜKSELDİ

Konya'da bilindik mekanlar baz alınacak olursa kişi başı 350 liradan başlayan menü fiyatları 1000 liraya kadar yükseliyor. Durum böyle olunca vatandaş dışarıda iftar yapamıyor. Konyalılar en uygun iftar menüsünün hangi mekanlarda olduğunu araştırıyor.

ekrem-coskun-43.jpg

KONYA'NIN EN UYGUN VE LEZZETLİ MEKANI DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Kentte bilinen lokanta ve restoranlar dikkate alındığında hem fiyatı hem de kalitesiyle dikkat çeken mekana Konyalılar akın ediyor. Uzun süredir Konya'da faaliyet gösteren Ekrem Coşkun Etlekmek, Ramazan ayına özel kampanya yaptı. Çorba, etliekmek, iftariyelik, salata, hamsiköy sütlacı, meşrubat ve su içeriğiyle hizmet veren mekanda fiyat sevindirdi. Ekrem Coşkun Etlekmek iftar menüsünü 250 liraya veriyor. Rezervasyon için mekanı aramak gerekiyor.

ekrem-coskun.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum