Konyalı firmanın ürünleri bu zincir markette satılacak! Binlerce şubesi var

Konyalı firmanın ürünleri bu zincir markette satılacak! Binlerce şubesi var

Türkiye'de faaliyet gösteren zincir marketler firmalarla özel anlaşmalara imza atıyor. Son olarak Konyalı firma zincir marketle özel anlaşmaya imza attı. 4 binden fazla şubesi olan zincir market Konyalı firmanın ürünlerini satacak.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren yüzlerce market var. Son yıllarda enflasyonun etkisiyle gıda ve gıda ürünlerine aşırı zamlar uygulandı. Sırf bu yüzden vatandaş en uygun fiyata alışveriş yapabilmek için araştırma içerisindeydi.

tk-3.jpg

Tarım Kredi Marketleri enflasyonla mücadele kapsamında kuruldu. Şuan Konya dahil 81 ilde 4 binden fazla şubesi olan Tarım Kredi vatandaş tarafından takdir kazandı. Temel gıda ürünlerinde en uygun fiyat garantisini sunan market yeni anlaşmalara imza atıyor. Son olarak Konyalı firmayla anlaşma imzalayan Tarım Kredi dikkatleri üzerine çekti.

golda-3.jpg

Anlaşma imzalanan firma ise Golda olarak açıklandı. Bera Holding bünyesindeki Golda, Karaman'da üretim yapıyor. Birçok firmayı bünyesinde bulunduran Bera, konuya ilişkin KAP'a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) açıklamada bulundu.

golda.jpg

Bahsi geçen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Grup Şirketlerimizden Golda Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Tarım Kredi Tedarik ve Üretim A.Ş. arasında değişik ürün gruplarının üretilmesi için 1 yıl süreli maksimum miktarı 42.000 TON olan tedarik sözleşmesi imzalanmıştır. Kamuoyu bilgisine saygılarımızla sunarız.

golda-2.jpg

Golda makarnasıyla meşhur bir firma. Tedarik anlaşması kapsamında Tarım Kredi'ye makarna ve un gibi ürünlerin teslim edilmesi bekleniyor. Böylece Golda'nın ürünleri Tarım Kredi'de satılmaya başlanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum