Konyalı firma Afrika'ya 32 milyonluk satış yaptı! İşte dikkat çeken ayrıntılar

Konyalı firma Afrika'ya 32 milyonluk satış yaptı! İşte dikkat çeken ayrıntılar

Konya sanayisinde üretim yapan firma sayısı her geçen gün artıyor. Özel üretim yapan Konyalı bir firma Afrika'ya 32 milyonluk satış yaptı.

Konya sanayisinde üretim son hız devam ediyor. İnşa aşamasındaki fabrika sayısı hayli fazla. Mevcut fabrikalar içinde üretim yapanların büyüklüğü ise dikkat çekiyor. Konya'nın en büyük fabrikalarından birisi yeni bir satışa imza attı. Afrika'daki bir müşteriye yapılan satışın detayları dikkat çekti.

imas-778787.jpeg

FİRMANIN 35 YIL GEÇMİŞİ VAR

Konya merkezli Loras Holding bünyesinde 1989 yılında makine ve ekipman üretmek üzere kurulan İmaş Makine, tahıl değirmenciliğinde Milleral, yem fabrikalarında Viteral, şeritli testere sektöründe Cuteral, çelik yapı sektöründe Steral ve satış sonrası hizmetlerde ise ProSupport markalarıyla faaliyet gösteriyor. 60 bin metrekare açık alan, 30 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösteren firma yüzlerce kişiyi istihdam ediyor.

imas-040044.jpg

32 MİLYON LİRALIK ANLAŞMA İMZALANDI

100’den fazla ülkede anahtar teslimi un ve yem fabrikası kuran ve binlerce testere tezgahı üreten şirket yeni bir sözleşme imzaladı. Bu kapsamda Afrika'daki müşteriyle 1 milyon dolarlık sözleşme imzalandı. Söz konusu miktar 32 milyon liraya denk geliyor.

imas-2.jpg

İmaş Makine tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Şirketimizle Ortadoğu'da mukim bir müşterimiz arasında Afrika'da yapılmak üzere 1.000.000 USD toplam bedel ile yem değirmeni kurulumu sözleşmesine istinaden şirketimiz hesabına peşinat ödemesi ulaşmıştır. Bu satışın sevkiyatının çeşitli partiler halinde 3 ay içinde yapılması planlanmaktadır. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum