Konya'daki meşhur mekanda vatandaş 55 liraya karnını doyuruyor

Konya'daki meşhur mekanda vatandaş 55 liraya karnını doyuruyor

Konya'da vatandaş uygun fiyata karnını doyurmanın yollarını arıyor. Kentte 48 liraya menemen, 7 liraya çay satan meşhur mekan ilgi görüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi iştirakı olan KAFEM'ler, 13 şubesiyle Konyalılara hizmet vermeye devam ediyor. 2010 yılından bu yana şehirde hizmet gösteren KAFEM'ler, kaliteli ürünlerinin yanı sıra, piyasaya göre daha ucuz olmasıyla da büyük talep görüyor.

3-5.png

Çamlıbel, Alaaddin, Konevi, Tavusbaba, Ecdat Bahçesi, Bilim Merkezi, Nişantaşı, Kültür Park, Japon Parkı, Şefikcan, Panorama, Evliya Çelebi ve Millet Bahçesi şubeleriyle 13 noktada hizmet gösteren KAFEM'ler, 14 yıldır Konya'nın markası olmaya devam ediyor.

adsiz-001.png

Büyükşehir Belediyesi iştirakı olan KAFEM, geniş ürün yelpazesiyle vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği yerler arasında yer alıyor. KAFEM'lerde fiyatlar, piyasaya göre daha uygun oluyor.

aueaueau-001.png

FARKLI MENÜ VE UYGUN FİYAT SEÇENEĞİ VATANDAŞI CEZBEDİYOR

KAFEM'lerde birçok soğuk ve sıcak içecek türü, birçok tatlı türü, pizza ve makarna çeşitleri, değişik ana yemekler, çok farklı salatalar, aperatifler, tost çeşitleri, burger, sandviç çeşitleri, omlet ve sahanda yumurta ve kahvaltı tabağı bulunuyor.

menemenn-2.jpg

KAFEM'lerde bir bardak çay 7,5 TL'ye satılırken, menemen 48 liradan satışa sunuluyor. Ailecek dışarıda kahvaltı yapmak veya akşam yemeği yemek isteyen vatandaşların hem kalitesinden hem de fiyatından ötürü tercihi KAFEM'ler oluyor. Yine KAFEM'lerde sahanda sucuklu yumurta 75 liraya, karışık tost 68 liraya satılıyor. Bir vatandaşın menemen ve küçük bardak çay maliyeti 55,5 TL oluyor. Birçok vatandaş, KAFEM'leri fiyat yönüyle uygun buluyor.

EMRE ÖZGÜL

1a827cac-9774-4bbe-86fb-e1e443aa339-f445476d-eb1d-4-7325.jpg

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum