Konya’daki en lüks kafelerden birisi satışa çıkarıldı: 8 milyon TL

Konya’daki en lüks kafelerden birisi satışa çıkarıldı: 8 milyon TL

Konya'nın öğrenci mahallesi olarak bilinen, hareketliliğinin çok yoğun olduğu Bosna Hersek Mahallesi'nde bir kafe satışa çıktı. Kafe için 8 milyon lira istendi.

Konya'nın öğrenci mahallesi olarak bilinen, hareketliliğinin çok yoğun olduğu Bosna Hersek Mahallesi'nde bir kafe satışa çıktı. Kafe için 8 milyon lira istendi. 600 metrekarelik kafenin aylık kira getirisinin ise 43 bin TL olduğu ilana yazıldı. Konya'da öğrencilerin en yoğun olarak yaşadığı, kafelerin çok olduğu, hareketliliğin 7/24 devam ettiği Bosna Hersek Mahallesi'nde bir kafe devren satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan kafenin, Bosna'nın merkezinde olması dikkatlerden kaçmadı. Kafenin bulunduğu binanın yaşının ise 5-10 arasında olduğu belirtildi. İş yeri devren satılığa 16 Ocak 2024 tarihinde çıkarıldı.

3-3.png

KAFENİN CİROSUNUN YÜKSEK OLDUĞU BELİRTİLDİ

Bosna Hersek Mahallesi'nde bulunan kafenin aylık getirisinin ise ortalama 43 bin TL olduğu ilanda vurgulandı. Kafede olması gereken her şeyin mevcut olduğu da ilana yazıldı. Kafemizin mevcut müşterilerinin olduğu da aktarılırken, yüksek cirolu bir işletmenin satışa çıkarıldığı özellikle belirtildi. İlan sahipleri, kafenin yüksek cirolu olduğunu söylerken, kafeyi satışa çıkarmalarının gerekçesini de ilana yazdı. Bu konuda ise “Kafenin devren satılmasının sebebi iş ve sektör değişikliğidir” denildi. Kafenin üstünde ise kız yurdu bulunuyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum