Konya'da güvenilir kasap yüzde 50 indirimle et satacak! Kampanya 3 gün geçerli

Konya'da güvenilir kasap yüzde 50 indirimle et satacak! Kampanya 3 gün geçerli

Türkiye'de et fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmüyor. Vatandaş, bu zamların ne zaman son bulacağını merak ediyor. Konya'da güvenilir kasap yüzde 50 indirimle et satışına başladı. kampanya 3 gün geçerli olacak.

Türkiye'de ekonomik krizin etkileriyle en çok gıda ürünlerine zam geldi. Son yıllarda enflasyon zirveye tırmandı. Vatandaş evini geçindirmekte zorlanıyor. Marketlerin her hafta etiket güncelleyip ürünlerine zam yapması vatandaşın tepkisine neden oluyor.

et-44.jpg

EN ÇOK ET VE ET ÜRÜNLERİNE ZAM GELDİ

Piyasadaki fiyat artışının ne zaman duracağı bilinmiyor. En çok zam gelen ürünler arasında dana eti, kuzu eti, tavuk eti ve süt ürünleri yer alıyor. Dana kıyma ve dana kuşbaşının fiyatı ise her ay artıyor. Vatandaşa uygun fiyata hizmet vermek isteyen bazı kasaplar ise kampanyalar düzenliyor.

et-1.webp

YÜZDE 50 İNDİRİMLE SATIŞ YAPMA KARARI ALDI

Son olarak Konya'da çok sayıda şubesi olan kasap et fiyatlarına kampanya yaptı. Bu kapsamda piyasadan neredeyse yüzde 50 daha uyguna satış yapan marka takdir kazandı. Konya'da 38 yıldır et ve et ürünlerinin üretimini gerçekleştiren Akşeker markası kısa süre önce fabrika satış mağazalarını hizmete açmıştı.

et-5555.webp

KAMPANYA 3 GÜN GEÇERLİ OLACAK

Konyalılar tarafından çok sevilen markaya yoğun ilgi gösteriliyor. Son olarak Nisan ayına özel kampanya düzenleyen marka dikkatleri üzerine çekti. Piyasada kilogram fiyatı 600 liraya dayanan dana kıymayı Akşeker 397 liraya satıyor. Yine kampanya kapsamında dana kuşbaşı ise sadece 422 liraya satılıyor. Kampanya Bugün yarın ve Pazar günü geçerli olacak.

1-001.png

Kaynak:Haber Merkezi