Konya'da 150 lira olan etliekmek bu mekanda 60 liraya satılıyor

Konya'da 150 lira olan etliekmek bu mekanda 60 liraya satılıyor

Konya'da etliekmek fiyatındaki tartışmalar devam ediyor. Kentte 150 liraya satılan etliekmek, Ekrem Coşkun'da 60 liraya satılıyor. İş insanı Ekrem Coşkun, "Kazandığımız günlere sayıyoruz" dedi.

Merhaba Gazetesi Spor Müdürü Ferhat Türkoğlu, İstihbarat Şefi Emre Özgül ve Reklam Sorumlusu Hamdi Buğur iş insanı Ekrem Coşkun'u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun, Merhaba Gazetesi ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

fc8g04sxiaasemo.jpg

Coşkun ziyarette kuruluşlarının 10. yılına özel uyguladıkları kampanya ile ilgili de bilgiler verdi. İş insanı Ekrem Coşkun, “Kampanya kapsamında döner menümüzü 125 TL'ye, Konya'mızın meşhur lezzeti etliekmeğimizi ise 50 liraya indirdik. Bunu Konya etliekmeğe doysun diye yaptık. İlgi çok yoğun oldu. Tüm Konyalılara ve bizi tercih eden herkese teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Eleştirenler de oldu ama destek çok fazla.

thumbnail-img-6091.jpg

Diyorlar ki; 'Eğer bu fiyata veriyorsanız malzemeden çalıyorsunuz ya da kaliteli et kullanmıyorsunuz.' 10 yıldır bu sektördeyiz. Halkımızın bize duyduğu güveni kaybetmektense her şeyimizi kaybederiz. Gönül rahatlığıyla Ekrem Coşkun'un ürünlerini tüketebilirsiniz. Biz tüm ürünlerimizde en kaliteli eti, malzemeyi kullanıyoruz. Kampanya bitti ancak bizde hizmet bitmedi. Yoğun talep üzerine Stadyum, Nalçacı ve Cadde Meram şubelerimizde tek etliekmeği 1 Ocak’tan itibaren sadece 60 TL satmaya başladık. Beyşehir Çevreyolu alakart şubemizde ise iskender ve et döner menü içecek, sütlaç ve zengin sunumuyla 150 TL yaptık.

thumbnail-img-6090.jpg

Herkes merak ediyor. 'Bu fiyatlara nasıl satış yapabiliyorsunuz' diyorlar. Biz de diyoruz ki, biz kaliteyi bozmadan, vatandaşımızı ve bütçesini düşünerek, halkımızı birinci önceliğimiz yaparak, bu fiyatlara ürün satıyoruz. Ayrıca kazandığımız günlere sayıyoruz” dedi. Ziyaretin sonunda Merhaba Gazetesi Spor Müdürü Ferhat Türkoğlu, İş insanı Ekrem Coşkun'a üzerinde ayet yazılı bir tablo hediye etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum