Konya-İstanbul uçak biletine dev indirim! Sadece 299 lira

Konya-İstanbul uçak biletine dev indirim! Sadece 299 lira

Türkiye'de uçak biletlerine gelen zamlar gündemden düşmüyor. Bir firma ise uçak biletlerine dev indirim yaptı. Konya-İstanbul uçak bileti 299 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Türkiye'de enflasyon durmuyor. A'dan z'ye her ürüne defalarca zam geliyor. Son yıllarda fiyatı en çok artan ürünler arasında seyahat giderleri yer alıyor. Otobüs, tren ve uçak biletlerine dev zamlar uygulandı. Söz konusu zamların ardından otostop çekenlerin sayısı arttı.

otobus-94994.jpg

KONYA-İSTANBUL OTOBÜS BİLETİ 500 TL

Vatandaş uygun fiyata bilet bulmak için çabalıyor. Güncel otobüs biletleri fiyatı dikkate alınınca durumun ciddiyeti ortaya çıkıyor. İstanbul'dan Antalya'ya otobüsle seyahat etmek isteyen bir vatandaşın cebinden 700 TL gibi bir rakam çıkarken talebin çok olması durumunda bu fiyatlar 1000 TL seviyesini dahi geçebiliyor. Konya'dan İstanbul'a otobüsle gitmek isteyenler 500 TL gibi bir miktar ödemek durumunda kalıyor.

otobus-4444.jpgFİLOSUNDA 95 UÇAK OLAN FİRMA 299 TL'YE BİLET SATIYOR

Sırf bu yüzden vatandaş uçak biletlerini araştırıyor. Türkiye'de 95 uçaklık filosu olan firma uçak biletlerine dev indirim kararı aldı. Türk Hava Yolları'nın yeni markası AJet tüm 299 TL'den başlayan fiyatlarla bilet satışına başladı.

ucak.jpg

KAMPANYAYA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLİYOR

Firmanın duyurusunda, "Türkiye’nin eşsiz güzelliklerine 299 TL'den başlayan fiyatlarla uçun. 15-17 Mart'ta AJet mobil uygulamasına özel 299 liradan başlayan fiyatlarla biletinizi alın, 31 Mart-30 Eylül 2024 arasında avantajlı fiyatlarla uçun." ifadesi kullanıldı.

ajit.webp

Konya'dan İstanbul'a uçakla 299 liraya seyahat etmek isteyenler kampanyaya yoğun ilgi gösteriyor. Biletlerin ise stoklarla sınırlı olduğu söyleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum