Kamalak: Türkiye, Batı'nın Sınır Karakoluna Döndü

Kamalak: Türkiye, Batı'nın Sınır Karakoluna Döndü

Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Türkiye gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kamalak, Türkiye’deki basiretsiz yönetim tarafından İslam alemi ve Ortadoğu’nun mülteci kampına çevrildiğini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, partisinin il başkanları ve il müfettişleri toplantısında konuştu.

Genel Başkan Kamalak, “Türkiye tedirgin, Türkiye endişeli, Türkiye kamplaştırılıyor ve kutuplaştırılıyor. Hatırlayacaksınız mevcut iktidarın önde gelenleri, ‘Suriye’nin iç meselesi, Türkiye’nin iç meselesidir’ diyorlardı. Şam’da Cuma Namazı kılınacaktı. Siz, Suriye’ye 15 dakikada girersiniz ama 15 yılda çıkamazsınız. Şimdi ne oldu, Şam’da Cuma namazı? Şam’a ulaşmak şöyle dursun, Suriye’ye girebiliyor musun?” diye sordu.

TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİ FARKLI, HÜKÜMETİN GÜNDEMİ FARKLI

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Türkiye’nin gündemin farklı hükümetin gündeminin farklı olduğuna dikkat çekti.

Kamalak, “Türkiye suni gündemlerle oyalanıyor. Gerçek gündemimiz olan terör yeterince gündemde tutulmuyor. Hiç şüphesiz ki terör Türkiye’nin 1’inci gündem maddesidir. Sonra işsizlik geliyor. Türkiye’de şuanda yüzde 12 civarında işsizlik hakim. Türkiye’de yargıya olan güven bitme noktasına gelmiştir. Öbür taraftan eğitim sistemine bakıyoruz. Allah korkusu vermeyen, günah-sevap kavramlarını öğretmeyen bir eğitim sisteminden ne bekliyorsunuz? Bizim için bu sonuçlar üzücü fakat şaşırtıcı değildir” diyerek gerçek gündemlere vurgu yaptı.

ADVERTISEMENT

TÜRKİYE BATININ SINIR KARAKOLUNA DÖNDÜ

Genel Başkan Mustafa Kamalak, “Türkiye’de 3 milyonun üzerinde insan, mülteci durumunda. Sınırları zorluyor insanlar ama batı ‘dur’ diyor. Aslında Türkiye, batının sınır karakoluna dönüştürülmüş vaziyette” dedi. Müslümanın hayat rehberinin Kur’an-ı Kerim ve sünnet olduğunu, eleştirilerin menfaatler üzerinden yapıldığını belirten Kamalak, yaşanan terör olayları nedeniyle şehadete eren tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

MAALESEF, 10 BİNLER KÖPEK BALIKLARINA YEM OLDU

Kamalak, şunları söyledi: “Bu böyle gitmez. Kanaatimce dünya tarihinde Akdeniz ve Ege bu kadar Müslümana mezar olmamıştı. Can veren Libyalı, Suriyeli, Iraklı kardeşlerimizi hatırlayın. 10 binlerce insan Akdeniz’de köpek balıklarına yem olup gitti. Direksiyon başındaki iktidarı eleştirmeyeceğiz de kimi eleştireceğiz. Anlatıyoruz, anlamıyorlar. Saldırıya geçiyorlar. Ergenekon, Balyoz davalarında uyardık ama bize iftira attılar.. Aradan 9 yıl geçti, ne oldu? Dün ne söyledilerse, bugün tam aksini icra ediyorlar. Suriye bir numaralı dosttu, şimdi düşman oldu. İsrail, dün düşmandı, bugün dost oldu.”

11-090.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.