Erdoğan’ın Ses Kaydını Dinleten Vural: Bu Demokrasiye Darbedir

Erdoğan’ın Ses Kaydını Dinleten Vural: Bu Demokrasiye Darbedir

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın internete düşen bir ses kaydını dinletti.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın internete düşen bir ses kaydını dinletti. Vural, “MHP’nin sesini kesmek için medyaya baskı tehditle doğrudan doğruya Recep Tayyip Erdoğan’ın müdahale etmesi haberleşme özgürlüğünü ortadan kaldırmak, muhalefeti sindirmek amacıyla yapılmış olan demokrasiye darbedir.” dedi.

MHP’li Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında internete düşen ses kayıtlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. MHP’li Vural şunları söyledi: “Tarihimizin en karanlık en kirli ilişkilerinin koptuğu tehditlerin, şantajların, açıkçası her tarafı sindirdiği medya gruplarına havuç ve sopa yöntemiyle hakim kılarak demokrasiyi katleden basın özgürlüğünü ortadan kaldıran bir muhalefet partisinin sözünü kesmek televizyonda adının geçmesini istememek açıkçası muhalefeti sindirmek amacıyla her şeyi yapabilecek bir Başbakan var. Utanç verici bir tablodur. Adeta Abdülhamit döneminin sansürcü başı devrededir. Deli Dumrul bir taraftan, bir taraftan sansürcü başı. Medyayı ele geçiriyor. İhale havuzları oluşturuyor. Telefon açıyor. ‘Böyle manşet verilir mi? Böyle haber verilir mi?’ MHP’nin sesini kesmek için medyaya baskı tehditle doğrudan doğruya Recep Tayyip Erdoğan’ın müdahale etmesi haberleşme özgürlüğünü ortadan kaldırmak muhalefeti sindirmek amacıyla yapılmış olan demokrasiye darbedir. Darbeci bir zihniyet vardır. Elindeki gücü mertçe kullanamayan, meydanlarda kullanamayanlar medyayı kendi borazanı yapmak isteyenler bugün MHP’nin ifadelerinin medyada geçmesini engelleyecek kadar fütursuzlaşmıştır. Unutmayın ki hepimizin özgürlüğü tehdit altındadır. Unutmayın ki demokrasimiz tehdit altındadır. Bu böyle gitmez beyler. Bu millet bunu affetmez. Herkes kendine gelsin. Bugün ortaya konulan tablo açık ve nettir.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.