Eminevim ile Faizsiz Ev Alma Hayaliniz Gerçek Olsun!

Eminevim ile Faizsiz Ev Alma Hayaliniz Gerçek Olsun!

Eminevim ile Faizsiz Ev Alma Hayaliniz Gerçek Olsun!

Hemen hemen herkesin düşlediği faizsiz ev alma hayali Eminevim sayesinde gerçeğe dönüşüyor. Faize ve krediye bulaşmadan ev almak isteyenlerin uzun yıllar boyu para biriktirmek zorunda kaldıkları dönem sona eriyor.  hayali kuranlar, Eminevim'in birbirinden uygun ödeme seçenekleri sayesinde; düşlerini en kısa zamanda gerçekleştirme fırsatına sahip oluyor.
Faizsiz Ev Almanın En Kolay Yolu: Eminevim
Normal şartlarda faizsiz ev alma işlemi için satın alacağınız mülkün bedelini tek seferde nakit olarak ödemeniz gerekiyor. Son yıllarda özellikle büyük şehirlerde artış gösteren konut fiyatlarına bakılırsa; sıradan bir ev satın almak için bile gereken toplam tutar alıcının cebini yakıyor. Bu durumda ev sahibi olmak isteyenlerin yüksek faiz oranlarına sahip banka kredilerine başvurması kaçınılmaz hale geliyor. Banka kredisiyle ev alanlar ise yüklü miktarda faiz ödeyerek beğendikleri mülkü değerinden çok daha yüksek bir rakama satın almak zorunda kalıyor. Dolayısıyla daha az kişi ev sahibi olabiliyor. Eminevim bu duruma karşı geliştirdiği alternatif çözüm önerileriyle faizsiz ev alma konusunda alıcılara avantajlı seçenekler sunuyor. Bu seçenekler; çekilişli sistem, peşinatlı sistem, vade ortası sistem, düşük taksitli çekilişli sistem, sabit yardımlı çekilişli sistem ve değer artışlı sistem olmak üzere 6 farklı alternatif halinde alıcılara sunuluyor.
Eminevim'in Faizsiz Peşinatlı ve Peşinatsız Taksitle Ev Alma Seçenekleri
Çekilişli Sistem: İster peşinat ödeyerek ister peşinatsız dahil olabileceğiniz bu sistemde vade sayınız; dahil edileceğiniz çekiliş grubundaki kişi sayısını belirliyor. Dolayısıyla ne kadar az vadeli bir ödeme planını tercih ederseniz; daha erken ev sahibi olma olasılığınız o kadar artıyor. Diğer peşinatsız ve faizsiz ev alma sistemlerinden farklı olarak bu sisteme dahil olduğunuz ilk ayda bile ev sahibi olma olasılığınız bulunuyor.
Peşinatlı Sistem: Peşinatlı sistemde alıcı ödeyeceği peşinat miktarını, taksit sayısını ve taksit tutarını kendisi belirliyor.  Belli bir dönem sonunda konut bedeli teslim edilen alıcı; sabit taksit ödemelerine devam ediyor. Bu sisteme dahil olanların ilk yapması gereken satın alacağı evi bulup evin tutarının ne kadarını peşin ödeyebileceklerini belirlemek oluyor. Ardından 200 aya varıncaya kadar taksit sayısını da kendisi belirleyen alıcı; ödeme zorluğu yaşarsa ilerleyen zamanda taksitlerinde değişiklik yapabildiği gibi gerekirse taksitlerini bir süreliğine dondurabiliyor.
Vade Ortası Sistem: Bu sistemde peşinat vermek gerekmiyor. Sadece organizasyon ücreti ödenerek katılınabilen bu sistemde konut bedeli belirlendikten sonra taksit sayısına bölünerek aylık taksit tutarı belirleniyor. Toplam vade sayısının yarısından sonraki ilk ayda konut bedelinin tamamı alıcıya teslim ediliyor. Çekilişin olmadığı bu sistem; en avantajlı peşinatsız ve faizsiz ev alma yöntemleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.
 
Düşük Taksitli Çekilişli Sistem: Bu sistemde peşinat tutarını belirledikten sonra ödeyeceğiniz taksit tutarı diğer çekilişli sistemlerde uygulanan kira yardımı olmadığı için herhangi bir değişiklik göstermiyor. Bu sayede ödemiş olduğunuz peşinat ve toplam taksit; konut bedelinden düşülerek kalan tutar kalan vade sayısına bölündüğünde elde edilen sonuç; faizsiz ev alma işlemini tamamlamak için ödemeniz gereken sabit taksit bedelini ortaya çıkarıyor.
Sabit Yardımlı Çekilişli Sistem: İsteğe bağlı olarak peşinatlı veya peşinatsız dahil olunabilen bu sistemde evini erken alan kişilerin taksitleri belli bir miktar artırılıp; vade bitinceye dek sabitleniyor. Bu artış ise faizsiz ev alma işlemi daha sonra gerçekleşen kişilerin taksit tutarlarından kira desteği olarak düşülüyor. Böylece o kişilerin de sabit bir şekilde daha az taksit ödemesi sağlanıyor.
Değer Artışlı Sistem: İstenilen konut için gerekli bedelin zaman içinde değişmesi durumunda müşterinin alım gücünü korumayı hedefleyen bu sistem; evini ilk teslim alan kişi ile son teslim alan kişi arasında dengeyi kuran, yenilikçi bir sistem olarak tanıtılıyor. Faizsiz ev alma hayali olanlar bu sisteme ister peşinat ödeyerek ister peşinatsız bir şekilde dahil olabiliyor.
Siz de peşinatsız ve faizsiz ev alma hayali kuruyorsanız; Eminevim'in birbirinden avantajlı çözüm önerilerini keşfedin; hayalinizdeki eve peşinat ve faiz ödemeden sahip olun!

Detaylı bilgi edinmek için: adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.